Red Riding Hood Dropdown Menu

Ut och hoppa som ett barn

 
Bilden är ifrån förra resan till Falköping, men idag är det minst lika fint. Därför är det nu min tur att springa ut i snön och vara som ett barn igen. Vidöppna ögon och med ivriga fingrar som försöker mer än allt stå emot den olidliga kylan. Men vad gör man inte för foto? Man får ju trots allt passa på nu när vi har fint väder.Halo 4, Legendary. Check!

 
Tredje gången gillt, eller vad brukar man säga? Normal, heroic även legendary. Tre gånger har jag och Blomman kört igenom Halo 4. Fast det har varit med väldigt långa mellanrum. Men även om jag kört det innan så har jag än inte tröttnat. Fast nu blir det antagligen en lång period som är Halo fri.
 
Jag trodde personligen att Legendary skulle vara svårare än vad det faktiskt var. Jag tänkte annorlunda än att alla monster skulle ha OP vapen och att man måste skjuta 10 gånger medans dom dödar med ett halvt... Men nu kan man iallafall stolt säga att man har klarat det på riktigt! (Och fått se liten bit av Master Chief)
 
Jag är ju ägare till PS3, så tekniskt sätt borde jag vara emot xbox i alla väder. För det är ju så det funkar. Xbox vs. Playstation. Men jag kan inte välja bort xbox eftersom de har ett av det underbaraste spelen: Halo. Känslosamt, vackert och bara helt underbart. Time kills

"The time I kill is killing me." 
Kreativiteten är (typ) tillbaka, och denna konstiga modifierade skelettdel gjorde jag mest för att testa lite olika penslar i PS CS6. Ja, den tog ungefär en timme och jag bytte idé under tiden, som jag nästan gör varje gång. Vad mer ska man säga tro?