Red Riding Hood Dropdown Menu

99 dagar kvar!

  
 
100 dagar kvar, eller ska man vara exakt så är det 99 dagar. Fast en dag gör mer skillnad än vad man tänker sig. Imorgon är det 98, dagen efter 97. Osv. Det är redan nere till tvåsiffrigt. Snart sticker gymnasiegången -11 går ut och möter "vuxenvärlden" med stora famnar, och även med en del slag. 
 
Alla unga (och även äldre) är fullt medvetna om hur svårt det är i det livet. Både arbete och fritiden. För ja, om man tänker lite så har vi ju spenderat 12 år bakom skolbänken och ska nu ut och tänka utan lärobok som säger hur och varför. Tjäna pengar, slösa pengar, hamna i ekonomiska problem och lösa dom. Livet är inte enkelt, varken som ungdom eller vuxen.
 
 
Som alltid har jag haft en period så jag inte skrivit någonting alls, men slutet av skolgången - slutet av gymnasiet. Vilket både gör det mesta rätt stressigt. Så för att inte lova för mycket så säger jag att jag kommer uppdatera då och då. Det kan variera mellan dagar, till timmar, till månader.
 
Nu ska jag bara försöka koncentrera mig på att förbereda mig för s.k. vuxenlivet genom att dricka massa kaffe (som alltid) och samtidigt drömma om flyga iväg, tatueringar och omöjliga utmaningar. Jag kan sluta med att kort säga: London.


Scroll down to comment

RSS 2.0
CommentsComment here:

Name:
Loyal reader?

Mail: (won't be published)

URL/Blog: (if you have one)

Comment:

Trackback