Red Riding Hood Dropdown Menu

Lägga ner bloggen? Starta ny?

Jag skriver skriver inte lika ofta och är inte lika intressant längre, men enligt mig är blogg världen rätt underhållande och därför har jag bestämt mig för att fortsätta med det. MEN! Eftersom jag har bytt lite inriktning på vad jag vill ha på min blogg så kommer jag byta namn och plats. Det som finns på denna blogg känns inte som mig längre.

Genom att byta blogg till min andra, som känns mer som mig, riskerar jag tyvärr att förlora mina trogna läsare som jag märkt fortfarande går in och dubbelkollar om jag lagt upp någoting här. Och jag hoppas innerligt att ni få själar som fortfarande har hoppet för mig fortsätter följa mitt tråkigt livliga liv genom min nya blogg.
 
 
 
Art by Micha - namnet skapades 2013 i samband med mitt gymnasiearbete där jag öppnade en hobbyverksamhet för att sälja mina kreativa skapelser, så som fotografier och konstverk. Resultatet blev ett eget namn, egen hemsida och en påbörjad marknad. 
 
På min blogg kommer jag skriva om nuvarande projekt och avslutade. Jag kommer länka ihop min blogg och egna hemsida (som just nu är under total konstruktion) för att göra det lättare för läsare att kunna gå in och se mitt ordentliga portfolio för foto och konst. 
 
Så som du märker är den snarlik denna blogg, men lite mer professionell. Så jag hoppas du iallafall tar en liten smygtitt in till min värld!
 
Klicka på bilden för att komma till bloggen