Red Riding Hood Dropdown Menu

Work bitch

 
På en arbetsplats ska det vara bra organiserat så man hittar allting snabbt och enkelt, och alla har en annorlunda syn på vad bra organiserat är. Jag har en speciell (fast även väldigt vanlig) metod som går ut på att lägga allt skit lite här och var. Jag tycker om att dela upp det i "högar" som till exempel jag har viktig-post-hög och inte-lika-viktig-post till vänster på skrivbordet. Och till höger ligger låda med akryl och oljefärg, och en hög med massviss skissblock. Bakom datorn ligger alla pennor, suddigum i en liten ask, ovässade pennor i burk och även massa datorsladdar. Och för mig blir detta organiserat, men för andras ögon är det ostädat och en jobbig jobbig miljö att jobba i.
 
Just nu har jag ett gammalt matbord som skrivbord, så alltså är det ganska stort, men ändå så räcker inte storleken. Behöver tillräckligt stort så jag får plats med allt skit som jag tycker är nödvändigt. Så egentligen kanske det är min uppdelning som inte är så bra, men istället för att erkänna det så skyller jag på att jag inte har några bra hyllor att dela upp det på.
 
Nu ska jag fortsätter måla lite granna på min petronus/deathly hallows inspirerade tatuering. Eller ah, får väl se vad som blir utav den. Kanske slutar med att den blir en liten tavla som står på golvet och dammar! Som tusen av de andra teckningarna jag målat. Fast dom ligger i pappersform i en stor hög, både på skrivbordet och golvet. Ja, som sagt: Organiserat skit över allt.
 
IG @ bymichaelao


Scroll down to comment

RSS 2.0
CommentsComment here:

Name:
Loyal reader?

Mail: (won't be published)

URL/Blog: (if you have one)

Comment:

Trackback