Red Riding Hood Dropdown Menu

Don't give up

IG @ bymichaelao
 
Som jag nyss skrev på min Instagram: "Draw something? Yes, why not on the hand? Yiss. And now I ask myself, how the fuck do I fucking save it.. I should learn to draw on paper, like normal people." För ja, det var 5 minuter av mitt liv som jag helst inte tar om en gång till bara för att få ner det på papper. Av tidigare erfarenheter har jag lärt mig att strecken inte blir lika långa, tjocka, eller överhuvudtaget liknande orginalet.
 
Så ja, detta är dagens konstverk som antagligen kommer raderas inom några korta timmar. En bild blev det iallafall. Och det får väl räcka för denna dag. 


Scroll down to comment

RSS 2.0
Comments
Written by: Rebecka

Om du (efter eyelinern har torkat)lägger på babypuder och låter det var kvar där ett litet tag och sedan sprejar hårspray över så ska det hålla ungefär en månad. Du kan alltid kalkera från handen när du är klar ;) även hört att vaselin ska göra det vattentåligt :)

2013-10-10 kl 21:31:50
URL: http://rebeckaordenes.com


Written by: Josefina Isabelle Art & Inspiration

Riktigt snyggt, alltid lika kul att rita 'låtsastatueringar'. Sitter också och funderar på vad man ska ha som sin första tatuering, men så svårt ju! Iallafall jättesnygg blogg, ska genast följas!

2013-10-21 kl 10:48:37
URL: http://jwoart.blogspot.com

Comment here:

Name:
Loyal reader?

Mail: (won't be published)

URL/Blog: (if you have one)

Comment:

Trackback