Red Riding Hood Dropdown Menu

WIP: Birdybird

 
Klicka på miniatyrerna för att få stor bild.
 

En grej leder till en annan, och så är det alltid när man målar. Eller iallafall när jag målar. Denna gången var det inte bara jag som ändrade idé/verket, inte själv. Utan detta underliga hastiga byte hjälptes till av en polare, som för övrigt var den som "beställde" designen av mig.
 
Bild 1 är första skissen och skissen övergår sen till lite "ordentligare" streck (bild 2). Men det var ungefär så långt jag kom innan vi kom på en ännu bättre idé. Idag efter skolan satte vi oss och drack koppar med kaffe och efter ett tag fick vi fram en ungefärlig gemensam bild på hur den skulle vara. (Skissen ser ni på bild 3 över^.)
 
Och att i efterhand ha inspekterat min konstnärliga skiss är jag förvånad över att folk kan med att säga att jag kan måla. Mina målarkunskapar är lika med badboll när det gäller snabba kladdiga skisser med kulspets, men man ska inte klaga.. 
 
Digitala WIP-bilder kommer i en stor bunt när jag blivit helt klar med färgläggningen. Men jag kan förklara det så att jag för en gångs skull är nöjd över mitt verk. Och det är inte ofta jag känner så, så ah, då måste den ju vara bra. Eller?
 
IG @ bymichaelao
Tips: Kolla #artbymich för att se alla mina verk jag laddat upp på mitt IG-konto
 
P.S Jag gör inte tatueringar åt okända folk. Så "gör-tattoo-till-mig" kommentarer kommer inte svaras på.


Scroll down to comment

RSS 2.0
CommentsComment here:

Name:
Loyal reader?

Mail: (won't be published)

URL/Blog: (if you have one)

Comment:

Trackback