Red Riding Hood Dropdown Menu

On the brightside

 
 
 
Första dagen på lovet och jag var uppe vid redan halv 9. Eller ah, jag vet ju andra som var uppe vid 5... Typ som Elin... Men jag tog istället en liten sovmorgon och det kändes skönt att ändå vara uppe i relativt bra tid. Jag har inget jobb nu på lovet. Jag har inget direkt liv. MEN jag har ändå vissa saker inbokat. Så jag är taggad till tusen.
 
Först och främst ska jag idag gå och kolla balklänning med mammsen. Redan bestämt att jag ska se ut som en prinsessa. Så vi får väl se hur detta slutar! Imorgon blir det iväg till Göteborg med Emma och shoppa lite. Veckans högsta punkt blir på Torsdag då vi slagit ihop ett tjejgäng och ska dra ut på Lipz. Det är ju trots allt Halloween.. Och jag ska självklart klä ut mig, frågan är bara vad det blir.. Skulle kunna vara en hårboll, menar inte omöjligt med allt trassel jag har på huvudet.
 
Iallafall, det är några av de saker jag ser fram emot i veckan. Sedan ska jag självklart vara med polare, fika och fota, och även försöka hinna med måla och ge ut en ny speedart. Jag är verkligen dålig på att komma ihåg att filma in när jag målar. Men ah, jag började med en igår, men den är långt ifrån klar!
 


Scroll down to comment

RSS 2.0
CommentsComment here:

Name:
Loyal reader?

Mail: (won't be published)

URL/Blog: (if you have one)

Comment:

Trackback