Red Riding Hood Dropdown Menu

Kommande tatuering?

 
Det är sjukt hur sugen jag är på att kladda över min nakna hud. Plågas. Gråta. Av lycka självklart. Låter lite sadistiskt, och det var egentligen inte meningen. Men ja, detta har gått runt mitt huvud i över ett år nu: Vad ska första tatueringen vara? Motiv? Plats? Betydelse? Ja, det där vanliga som alla tänker på (förutom dom som är dumma nog och göra fylletatueringar.).. 
 
En av mina idéer har varit en lårtatuering på min första bebis Catalina. För 1: Det är sjukt snyggt med lårtatueringar. 2. Känns som en bra plats. DOCK 3: Den kommer va stor, dyr och 4: jag är kräsen. Bilden nedan är min första skiss på hur jag tänker den(, och nej ramen kommer inte vara röd utan det är bara en första skiss som sedan kommer göras nogrannare med svart linje), så nu är problemet: Vart? Vem? Hur? 
 
Någon som har tips på en tatuerare som är bra på realistiskt fotografi och inte farligt dyr. Har några jag personligen tänker på att kontakta, men det är alltid bra med lite extra hjälp att hitta dom där man kanske inte skulle hitta på egen hand.
 
 
 


Scroll down to comment

RSS 2.0
CommentsComment here:

Name:
Loyal reader?

Mail: (won't be published)

URL/Blog: (if you have one)

Comment:

Trackback