Red Riding Hood Dropdown Menu

The Sketchbook

 
Våran senaste historiauppgift, nämnd "Du är en konstnär", var om att skapa något någon "gammal" konstnär skapat, eller iallafall efterlikna konstnärens konstsätt. Och en konstnär som alltid varit lika fascinerande för mig är Da Vinci. Så galet smart, och så galet talangfull. 
 
Uppgiften var som sagt att efterlikna ett eller flera konstverk som konstnären skapat och jag valde att ta ett par som jag målade av och gjorde ett collageliknande av. "Man lär sig mer utav att kreativt skapa än att skriva en textdokumentation hur personen levde." Det var vår lärares kommentar när han  fram uppgiften. Visst vi hade även möjlighet att skriva en dokumentation om personen, men kreativ som jag är valde jag självfallet målar-delen.
 
Till denna bild ska vi också skriva en dikt om hur personen var, vem och hur hen agerade på olika sätt. Det kommer nog bli svåra delen. Eller ah, jag kan skriva dikter. Det kan alla. "Roser är rosa, himlen är blå. Varför är det så?" Väldigt poetisk av mig som sagt. Vi märker hur denna del går! 
 
Juste ja, glömde nästan av. För detta måste alla veta om. Det tog väldigt lång tid tills man såg vad da vinci skrev för det kan gjorde var att skriva spegel vänt. På frihand! Hur kan ens en människa tänka orden spegelvänt och få ner dom på papper. Inte det lättaste. Och ja, det är därför jag valt att ha den magiska texten överst i bilden. Någon som ser vad det står? 


Scroll down to comment

RSS 2.0
Comments
Written by: IDISEEEEEEN

JAG VET VAD DET STÅÅÅÅÅÅR!! TÄNKER DOCK INTE SPOILA.. MOAHAHAH..

Bilden är ju förövrigt supermegaasfuckingrövsnygg men det vet du ju.. <333333333333333333

2013-11-06 kl 21:55:08

Comment here:

Name:
Loyal reader?

Mail: (won't be published)

URL/Blog: (if you have one)

Comment:

Trackback