Red Riding Hood Dropdown Menu

Svart till "Mona" ag. digitala speedarts

Mona skrev på mitt inlägg på "Dear lover" hur jag filmar när jag målar på datorn. Och ja jag vet inte direkt hur jag ska förklara, men jag ska försöka så gott jag kan.
 
Jag använder en test version av Microsoft Expression Encoder 4. Bra för att vara testversion. (Enligt mig.) Dom förra jag testat har haft dålig upplösning, eller helt enkelt att videon varit vattenstämplad av självaste "företaget". Det enda som jag lite jobbigt med Expression testen är att man kan endast filma in 10 minuter per gång och får efter "klippa ihop dom". Erkänner att i början fattade jag inte ett piss av alla inställningar och vad dom gjorde för skillnad, men efter några testgånger så förstod jag hur.
 
Jag kommer antagligen uppgradera mig efter att ekonomin är lite större och jag hittar ett program som har dom kraven jag har. Menar jag skulle gärna hålla på med video/film i större mängd. Som t.ex. vloggar jag gjorde förr. Men ja, finns en anledning varför jag går foto och inte film. 
 
Så ja, Mona, jag hoppas jag svarade på din fråga bra och inte gjorde dig mer förvirrad än innan! Jättesnällt att du frågar, för ja, aldrig tänkt på att jag kanske borde berätta vad jag använder för några program. 


Scroll down to comment

RSS 2.0
Comments
Written by: theonestupido

Ett väldigt bra program är open broadcast software helt gratis, tar lite att lära inte jätte jobbigt alls kolla bara tuts på youtube så lär man sig fort och man bestämmer kvaliteten själv eftersom det är ett stream program men Man kan spela in till datorn

2013-11-25 kl 18:22:52

Comment here:

Name:
Loyal reader?

Mail: (won't be published)

URL/Blog: (if you have one)

Comment:

Trackback