Red Riding Hood Dropdown Menu

Dag 1


Torsdag, första dagen på Dreamhack Winter. Rätt segt, men vad ska man begära av första dagen? Natten är en helt annan femma.

Invigningen var enligt mig fet. Stod lång fram, och måste bara nämna att jag bugar för mannen som bestämde att ha Tetris efter också!

Under torsdags-dagen så har jag vandrat emellan att vara i montern och gå runt och kolla allt. Jag testade till exempel åka berg-och-dalbana med Oculus Rift. Vilket var rätt häpnadsväckande! Det som förvåna mig mest var att balanssinnet sa att man satt i en vagn på bana och inte på en stol i verkligheten.

Senare på kvällen så spelade ju också den älskade DJ Broiler. Jag vet inte riktigt vad jag ska tycka. Vi, LBS-gänget, var nog en av de första som faktiskt började dansa innan broiler ens börjat. Så vi tog slut på vår energi innan. Så ja, vi va tvugna att gå ut efter en halvtimme in på Broiler.

Nu är det Fredag och en ny dag betyder nya äventyr! Ska försöka ta lite små kort under dagen. Och är det någon som är här som jag inte hälsat på än, säg till så ska vi nog allt lösa det! 


Scroll down to comment

RSS 2.0
CommentsComment here:

Name:
Loyal reader?

Mail: (won't be published)

URL/Blog: (if you have one)

Comment:

Trackback