Red Riding Hood Dropdown Menu

Summertime


 
 
Jag ska sakta men säkert börja dra igång bloggandet igen. Och vi får väl se hur det går denna gången. Skolan är slut om mindre än en månad och man känner i luften att sommaren är påväg! Allt är grönare, skönare och finare. Det är sommar. Och snart min födelsedag. Så jag tror det ska gå relativt bra!
 
Det har inte hänt så mycket under tiden jag varit frånvarande. Förutom att jag har fått mer metal i käften. Det vill säga: rälsen i underkäken är insatt. Vet inte om jag ska älska eller hata tandläkarna, och jag känner mig mer och mer som en stamkund hos tandläkaren. Bara det visar vilket underbart liv jag har haft det de senaste! 
 
Så vi får väl hålla tummarna på att jag fixar hålla igång lite tjöt och bilder nu. Och inte lägger av efter tre inlägg och har ett dubbelt så långt uppehåll igen. För att få er på lite bättre humör tycker jag ni ska lyssna på min senaste måste-lyssna-på-hela-tiden-låt. En liten Final Fantasy touch. Jag har inte spelat mitt älskade FF på länge så kanske är därför jag har en sån stor kärlek till låten. Vad vet jag, människans undermedvetna är komplicerat! 
 


Scroll down to comment

RSS 2.0
Comments
Written by: GeMina Arts

vilka jättefint bilder :)

2013-05-21 kl 12:30:37
URL: http://geminaarts.blogg.se

Comment here:

Name:
Loyal reader?

Mail: (won't be published)

URL/Blog: (if you have one)

Comment:

Trackback