Red Riding Hood Dropdown Menu

Sista timmarna som tandställningsfri

Jag säger till er alla; ni varit ett bra stöd under mitt långa och elendiga liv. Ni har kämpat igenom hård och torrt! Jag älskar er alla (egentligen inte) och jag ber er att inte sörja allt för mycket när förändringarna sker. Livet är fyllt av små och stora förändringar. Farväl mina snea överbetts tänder, jag hoppas att jag aldrig får se er igen! 
 
Tandställning klockan tio. Körlektion vid två. Jo, men jag har planerat att första dagen med tandställning inte ska göra så ont. Så enligt mina beräkningar ska jag kunna köra vid två utan några större plågor i käften, men att imorgon kommer det brännas i munnen när jag vaknar. Bra att vara förberedd. Utan mina förberedelser skulle jag antagligen dött långsamt. Ya, det är mycket troligt!
 
Eftersom jag precis hinner till skolan innan jag måste åka tillbaka igen, så stannar jag hemma denna sorgfyllda morgon och pluggar inför körlektionen istället med lite ljus tända för att lugna ner mina nerver, och tänder. Fast jag skulle mer än super gärna sätta mig och spela FFXVIII-2. Suck, i drömmarnas land är vi alltid tillsammans. Du och ja, ps3, du och jag!
 
Ph: min insta, bymichaelao


Scroll down to comment

RSS 2.0
CommentsComment here:

Name:
Loyal reader?

Mail: (won't be published)

URL/Blog: (if you have one)

Comment:

Trackback