Red Riding Hood Dropdown Menu

75%

Det är konstigt jag blir som hungrigast när jag dragit ut tand och helst inte får äta. Eller ja, jag är inte hungrig. Jag är bara väldigt sugen på all mat! Allt som jag hör, känner doften ifrån eller kommer på. Allt med mat låter gott. Pizza. Nudlar. Fisk. Stor saftig köttbit med hasselbackspotatis. Självklart är jag galet sockersugen med, men det är ingen större överaskning eftersom jag är det nästan hela tiden. En hel egen hembakad kladdkaka till mig själv. Åh, kladdkaka skulle passa fint. 
 
Men jag är snart klar med tandutdragandet. Tre tänder borta, en kvar. Och ja, det är väldigt viktigt att ni ständigt blir uppdaterad om hur många tänder jag dragit ut och hur ont det gör, och hur frustrerad jag blir över att inte kunna äta mat. Menar det är ju sånt man har blogg för! Att dela ut onödig information som ingen egentligen bryr sig om.
 
Min kind känns som en hamsterkind och det låter ungefär "jah whill he met". Så man hör iallafall vad jag säger. Och från det ena till det andra. Det är grymt underhållande att försöka göra grimaser när halva käken är bedövad! Så det finns ju någonting positivt med att dra ut tand. Ni som ska dra ut tänder, se på den positiva sidan ni kan ha jävligt kul med att inte ha någon känsel. Fast det jobbiga är; jag skulle inte ens känna av om jag bet igenom min kind. 
 
Min lillebror gör nudlar. Det luktar galet gott. Åh. Mat. Jag älskar mat. Här kommer lite lockande matbilder så ni också får känna vilket enormt mat/sockersug jag har.
 


Scroll down to comment

RSS 2.0
CommentsComment here:

Name:
Loyal reader?

Mail: (won't be published)

URL/Blog: (if you have one)

Comment:

Trackback