Red Riding Hood Dropdown Menu

Doften av nytt

 
Även fast jag sagt till mig själv att jag inte ska slösa så mycket mer pengar och försöka hålla i dom tills bättre tider, men jag kunde inte hålla det helt enkelt. Det känns så bra när man kommer hem och köpt mycket för lågt pris! Lågt pris på grejor man behöver, det kan man inte prioritera bort. Eller? Byxorna är mörkblåa, men ser nästan lite svarta ut, fick dom för 99:-. Lätt värt! 
 
Jag är en relativt ny användare av Aussies, men tycker personligen dom är grymt bra och det är sån stor skillnad mellan mitt hår innan och nu. Så samtidigt som man köpte ny uppsättning av shampoo och balsam så följde en heat protectioner med. Får se hur den funkar med mitt hår. Alla flaskor, ca 180:- .New in: Plus

Klänning: HM, 199:-
Leggings: Gina Tricot, 15:-
 
Älskade rea, du är den som gör mig sådär löjligt glad. Eller mig och mig, det är min student-ekonomi med extra inkomst noll som blir väldigt glad. När man har en plånbok som är smal som en sticka fyndar man bland högar och röda prislappar. Rena paradiset om du frågar mig! För jag är såpass snål när det gäller kläder så ändå ifall jag hade haft mer pengar skulle jag försöka hitta så billiga kläder som möjligt. Menar en bomullströja med ett tryck är INTE värd 600:- spänn. Tvåhundra som max. Ibland lite högre. Det beror helt och hållet på hur mitt slösa-humör är.
 
Idag fann jag denna kortärmade klänning. Inte köpt klänning på jag-vet-inte-hur-länge. Skulle gissa att det iallafall var ett-två år sedan sist. Jag har till och med köpt en kjol i år! Antar att jag på ett undermedvetet och diskret sätt försöker framkalla någon form av snälla-vår-och-sommar-kom-snabbare-känsla,Sötis Kaisis

 Savior
Sunny
75%

Det är konstigt jag blir som hungrigast när jag dragit ut tand och helst inte får äta. Eller ja, jag är inte hungrig. Jag är bara väldigt sugen på all mat! Allt som jag hör, känner doften ifrån eller kommer på. Allt med mat låter gott. Pizza. Nudlar. Fisk. Stor saftig köttbit med hasselbackspotatis. Självklart är jag galet sockersugen med, men det är ingen större överaskning eftersom jag är det nästan hela tiden. En hel egen hembakad kladdkaka till mig själv. Åh, kladdkaka skulle passa fint. 
 
Men jag är snart klar med tandutdragandet. Tre tänder borta, en kvar. Och ja, det är väldigt viktigt att ni ständigt blir uppdaterad om hur många tänder jag dragit ut och hur ont det gör, och hur frustrerad jag blir över att inte kunna äta mat. Menar det är ju sånt man har blogg för! Att dela ut onödig information som ingen egentligen bryr sig om.
 
Min kind känns som en hamsterkind och det låter ungefär "jah whill he met". Så man hör iallafall vad jag säger. Och från det ena till det andra. Det är grymt underhållande att försöka göra grimaser när halva käken är bedövad! Så det finns ju någonting positivt med att dra ut tand. Ni som ska dra ut tänder, se på den positiva sidan ni kan ha jävligt kul med att inte ha någon känsel. Fast det jobbiga är; jag skulle inte ens känna av om jag bet igenom min kind. 
 
Min lillebror gör nudlar. Det luktar galet gott. Åh. Mat. Jag älskar mat. Här kommer lite lockande matbilder så ni också får känna vilket enormt mat/sockersug jag har.
 Morning
Dag ett som tandställnings-enhörning!

 
Måste erkänna att rubriken låter mycket coolare på engelska: "Day one like a brace-unicorn". Fast ya, allt låter mycket bättre på engelska. Iallafall, här sitter jag och grimaserar och försöker vänja mig vid att ha ännu mer metal i käften. Än så länge går det bra och jag har nada ont. Vilket är jävligt skönt! 
 
Jag ska grimasera lite mer och försöka samla ihop koncentration inför nästa moment: Körlektion. Jag håller tummarna på att jag ska kunna äta och ska plocka med lite droger till trafikskolan. (Alltså alvedon och sånt tungt shit y'know.) För det kan ju hända att det kommer en gör-mega-ont-attack när jag ska köra. Och det kan ju göra så jag kör över ett barn eller två, och det vill vi ju inte...Sista timmarna som tandställningsfri

Jag säger till er alla; ni varit ett bra stöd under mitt långa och elendiga liv. Ni har kämpat igenom hård och torrt! Jag älskar er alla (egentligen inte) och jag ber er att inte sörja allt för mycket när förändringarna sker. Livet är fyllt av små och stora förändringar. Farväl mina snea överbetts tänder, jag hoppas att jag aldrig får se er igen! 
 
Tandställning klockan tio. Körlektion vid två. Jo, men jag har planerat att första dagen med tandställning inte ska göra så ont. Så enligt mina beräkningar ska jag kunna köra vid två utan några större plågor i käften, men att imorgon kommer det brännas i munnen när jag vaknar. Bra att vara förberedd. Utan mina förberedelser skulle jag antagligen dött långsamt. Ya, det är mycket troligt!
 
Eftersom jag precis hinner till skolan innan jag måste åka tillbaka igen, så stannar jag hemma denna sorgfyllda morgon och pluggar inför körlektionen istället med lite ljus tända för att lugna ner mina nerver, och tänder. Fast jag skulle mer än super gärna sätta mig och spela FFXVIII-2. Suck, i drömmarnas land är vi alltid tillsammans. Du och ja, ps3, du och jag!
 
Ph: min insta, bymichaelaoIn the blue
WIP: Kida

 
Kommer antagligen lägga den åt sidan ett tag och sedan fortsätta med den senare eftersom det just nu finns mycket annat viktigare jag måste fixa, men här har ni var jag hållt på med under lovet. Eller iallafall, en dag när jag kände att kreativiteten var allt för stor för att dölja med att inte göra någonting.
 
Ska till och med försöka göra någon bakgrunds liknande. OCH en till speed art på den. Får väl se hur det blir. Planer kan ändras!