Red Riding Hood Dropdown Menu

WIP: Untitled

 
 
Något säger mig att jag har spelat allt för mycket Alice: Madness Returns det senaste. Men jag klagar inte, tycker om spelet grymt mycket eftersom det är en berättelse alla vet om, fast från ett förvrängt och galet perspektiv. Ni som inte sett trailern borde se den. Fast jag varnar er att det är ingen sockersöt saga, utan rätt brutal och är du/ni känsliga mot våld borde ni skippa checka. (Länken ligger inbäddad där uppe.)
 
Jag håller fortfarande på att lära känna käraste Intous plattan, och det går frammåt. Det är svårt när man alltid kört med samma lilla söta och byter upp sig till något större och bättre med ännu mer funktioner. Men bara att exprerimentera på! Och detta odöpta verk får vara ett exempel på det. 
 
Jag brukar inte köra denna "stilen", eller jag vet inte om jag har någon stil överhuvudtaget, men detta är närmre cartoon än vad jag vanligtvis brukar göra. Så det blir spännande. Det kommer antagligen bli så att jag ändrar lite eftersom, för så är det alltid när jag målar. Jag har börjat färglägga och det kommer antagligen (mer än troligt) komma ut en speedart video på den. Får se. Så glöm inte att följa min Youtube-kanal och håll utsikt. Kanske till och med kommer ut någon annan special-special video! Klicka här för att komma till min kanal.


Scroll down to comment

RSS 2.0
CommentsComment here:

Name:
Loyal reader?

Mail: (won't be published)

URL/Blog: (if you have one)

Comment:

Trackback