Red Riding Hood Dropdown Menu

Speed art: Some random skate-girl

 
Som jag kanske berättat innan har jag bytt från videofy till youtube, mest för att det är enklare (och mer känt). Denna målade, filmade och redigerade jag igår. Målandet tog väl runt 1-2 timmar, och det är ungefär det de flesta brukar ta. Fast dom som var med i början av videon var mest bara kladdar och tog mindre än en timme.

( Klicka på bilden för att få den stor.)
 
Jag vet inte varför, men jag har iallafall kommit in i en bara-måla-ansikten period. Mest kvinnor, men det är typ det enda jag målar vanligtvis också så. Jag kommer försöka göra rätt många liknande videos i sommar, för eftersom jag inte har något jobb så har jag mycket tid över.
 
Och självklart om det är någon som är intresserad av en målning så är det bara att höra av sig. Jag skulle räkna mig själv som nybörjare eftersom jag har en lång väg att gå för att komma upp i de andras nivå. Men ta det inte fel, jag tycker ändå jag är relativt bra! Så jag är inte så negativ och elak mot mig och mina konstverk. Jag har en beställning på gång atm, men det är långt kvar tills "deadline" så jag hinner med en till ifall du/ni/alla är intresserade. Kommentera här, maila eller skicka på facebook, gör det som passar er bäst så ska jag försöka hålla ögonen öppna och svara så fort som möjligt!
 
Och just det, glöm inte att följa min youtube sida. Då vet ni direkt när något nytt kommit upp och sådär. Jag har nyss startat kontot och är nu uppe i .... 0 FÖLJARE! Så om du är snäll, och har lust att göra mig glad, så har du äran att bli min första. Ta min youtube-följare-oskuld. Det skulle vara underbart! 


Scroll down to comment

RSS 2.0
CommentsComment here:

Name:
Loyal reader?

Mail: (won't be published)

URL/Blog: (if you have one)

Comment:

Trackback