Red Riding Hood Dropdown Menu

Sommarlov

 
   
 
Sommarlovet är här, eller det har varit sommarlov för min del sen tisdag. Än så länge har jag haft det bra och jag vet inte hur länge jag har längtat efter skolpause. Jag har tyvärr inget jobb i sommar och kommer göra det bästa för att få in pengar. Det bästa är väl att jag nu har massa tid över till att måla.
 
Sen förra gången jag bloggat har det hänt en del. Avslutningsfesten var helt underbar och jag måste ge er ett stort tack till er, för det var verkligen något som jag kommer minnas! Shopping-turen i Göteborg med älskade Emsi var mer än bäst. Byxdress från bikbok, skjorta från carlings, och nya parfymer från yves rocher blev inköpet. (Bilder kommer, när jag orkar ta bilder det vill säga.) 
 
Ja, nu har man varit 18-år-och-mycket-klok i snart en månad och vad ska man säga. Inte så stor skillnad sen innan. Förutom att jag varit ute och levt livet senaste månaden. Detta kommer bli första helgen jag inte är ute med polare och skriker halsen hes. En vilohelg, och det känns väldigt behövligt.


Scroll down to comment

RSS 2.0
CommentsComment here:

Name:
Loyal reader?

Mail: (won't be published)

URL/Blog: (if you have one)

Comment:

Trackback