Red Riding Hood Dropdown Menu

I like that "shit"

 
Allt som handlar om kreativitet har alltid fasinerat mig och då kanske det inte är så förvånande när jag berättar att jag tycker om tatueringar. Eller ah, jag stor-gillar tatueringar! Och när jag väl kommer börja fylla min egen hud vill jag veta att det jag "kladdar" på ska ha en betydelse. Det kan va en känsla, ett minne eller någon/något som betydde mycket för mig förr, eller/och fortfarande. Så tror jag alla tänker. Eller ah, det flesta.
 
Många ser tatueringar som något onödigt och som bortkastade pengar, men inte jag! Det är självklart något individuellt att avgöra. Det beror på hur du prioriterar din ekonomi, och jag är inte någon vidare på det. Men när det väl är något jag verkligen vill ha, då jäklar! Jag skissar, tänker och filosoferar vad som ska bli mina första bit. Var den ska vara. Vad det ska vara. Och så vidare. Fast första problemet är väl att få in pengar till de.
 
Finns också så mycket annat jag vill köpa/spara till. Och ah, delad första plats med tatuering, ligger PS4. Så vad är viktigast? En underbar spelkonsol, eller underbart konstverk på min kropp? Hmm, Final Fantasy 15 kommer ut till ps4, såå.. blir antagligen det som pengarna först går till. 


Scroll down to comment

RSS 2.0
CommentsComment here:

Name:
Loyal reader?

Mail: (won't be published)

URL/Blog: (if you have one)

Comment:

Trackback