Red Riding Hood Dropdown Menu

Speed art: Some random skate-girl

 
Som jag kanske berättat innan har jag bytt från videofy till youtube, mest för att det är enklare (och mer känt). Denna målade, filmade och redigerade jag igår. Målandet tog väl runt 1-2 timmar, och det är ungefär det de flesta brukar ta. Fast dom som var med i början av videon var mest bara kladdar och tog mindre än en timme.

( Klicka på bilden för att få den stor.)
 
Jag vet inte varför, men jag har iallafall kommit in i en bara-måla-ansikten period. Mest kvinnor, men det är typ det enda jag målar vanligtvis också så. Jag kommer försöka göra rätt många liknande videos i sommar, för eftersom jag inte har något jobb så har jag mycket tid över.
 
Och självklart om det är någon som är intresserad av en målning så är det bara att höra av sig. Jag skulle räkna mig själv som nybörjare eftersom jag har en lång väg att gå för att komma upp i de andras nivå. Men ta det inte fel, jag tycker ändå jag är relativt bra! Så jag är inte så negativ och elak mot mig och mina konstverk. Jag har en beställning på gång atm, men det är långt kvar tills "deadline" så jag hinner med en till ifall du/ni/alla är intresserade. Kommentera här, maila eller skicka på facebook, gör det som passar er bäst så ska jag försöka hålla ögonen öppna och svara så fort som möjligt!
 
Och just det, glöm inte att följa min youtube sida. Då vet ni direkt när något nytt kommit upp och sådär. Jag har nyss startat kontot och är nu uppe i .... 0 FÖLJARE! Så om du är snäll, och har lust att göra mig glad, så har du äran att bli min första. Ta min youtube-följare-oskuld. Det skulle vara underbart! I like that "shit"

 
Allt som handlar om kreativitet har alltid fasinerat mig och då kanske det inte är så förvånande när jag berättar att jag tycker om tatueringar. Eller ah, jag stor-gillar tatueringar! Och när jag väl kommer börja fylla min egen hud vill jag veta att det jag "kladdar" på ska ha en betydelse. Det kan va en känsla, ett minne eller någon/något som betydde mycket för mig förr, eller/och fortfarande. Så tror jag alla tänker. Eller ah, det flesta.
 
Många ser tatueringar som något onödigt och som bortkastade pengar, men inte jag! Det är självklart något individuellt att avgöra. Det beror på hur du prioriterar din ekonomi, och jag är inte någon vidare på det. Men när det väl är något jag verkligen vill ha, då jäklar! Jag skissar, tänker och filosoferar vad som ska bli mina första bit. Var den ska vara. Vad det ska vara. Och så vidare. Fast första problemet är väl att få in pengar till de.
 
Finns också så mycket annat jag vill köpa/spara till. Och ah, delad första plats med tatuering, ligger PS4. Så vad är viktigast? En underbar spelkonsol, eller underbart konstverk på min kropp? Hmm, Final Fantasy 15 kommer ut till ps4, såå.. blir antagligen det som pengarna först går till. Love
Isländska små valpar

 
Små, söta och galet chamriga. Tre ord som kan förklara dessa fyra små dammtussar från Tildras kennel (klicka här för att komma till kennel hemsidan). I första blick tror man att det är samma ras som vi äger, men nej så enkelt är det inte. Detta är Isländska fårhundar, och dom är minst lika söta som våra finskar! Eller vad säger ni?Sommarlov

 
   
 
Sommarlovet är här, eller det har varit sommarlov för min del sen tisdag. Än så länge har jag haft det bra och jag vet inte hur länge jag har längtat efter skolpause. Jag har tyvärr inget jobb i sommar och kommer göra det bästa för att få in pengar. Det bästa är väl att jag nu har massa tid över till att måla.
 
Sen förra gången jag bloggat har det hänt en del. Avslutningsfesten var helt underbar och jag måste ge er ett stort tack till er, för det var verkligen något som jag kommer minnas! Shopping-turen i Göteborg med älskade Emsi var mer än bäst. Byxdress från bikbok, skjorta från carlings, och nya parfymer från yves rocher blev inköpet. (Bilder kommer, när jag orkar ta bilder det vill säga.) 
 
Ja, nu har man varit 18-år-och-mycket-klok i snart en månad och vad ska man säga. Inte så stor skillnad sen innan. Förutom att jag varit ute och levt livet senaste månaden. Detta kommer bli första helgen jag inte är ute med polare och skriker halsen hes. En vilohelg, och det känns väldigt behövligt.WIP: Untitled

 
 
Något säger mig att jag har spelat allt för mycket Alice: Madness Returns det senaste. Men jag klagar inte, tycker om spelet grymt mycket eftersom det är en berättelse alla vet om, fast från ett förvrängt och galet perspektiv. Ni som inte sett trailern borde se den. Fast jag varnar er att det är ingen sockersöt saga, utan rätt brutal och är du/ni känsliga mot våld borde ni skippa checka. (Länken ligger inbäddad där uppe.)
 
Jag håller fortfarande på att lära känna käraste Intous plattan, och det går frammåt. Det är svårt när man alltid kört med samma lilla söta och byter upp sig till något större och bättre med ännu mer funktioner. Men bara att exprerimentera på! Och detta odöpta verk får vara ett exempel på det. 
 
Jag brukar inte köra denna "stilen", eller jag vet inte om jag har någon stil överhuvudtaget, men detta är närmre cartoon än vad jag vanligtvis brukar göra. Så det blir spännande. Det kommer antagligen bli så att jag ändrar lite eftersom, för så är det alltid när jag målar. Jag har börjat färglägga och det kommer antagligen (mer än troligt) komma ut en speedart video på den. Får se. Så glöm inte att följa min Youtube-kanal och håll utsikt. Kanske till och med kommer ut någon annan special-special video! Klicka här för att komma till min kanal.New in: Intous 5

 
 
Min käraste Bamboo Pen and Touch har nu gått i pesion, och ersättes med en Intous 5. (Kolla video för lite mer specifikt vad det är för någonting.) Vad ska man mer säga? Jag har än inte lärt känna denna älskling, men efter några timmar kommer vi antagligen vara käraste i minst några antal år. Kommer antagligen göra en till Speed art-video snart igen, och om inte så kommer det väl upp något annat istället.
 
LÄGG MÄRKE TILL:
Jag har bytt från videofy.me till youtube. (Klick) Mest för jag tröttnade på videofy, och har under de senaste veckorna levt i en Youtube-värld så det var nästan ett självklart val att byta över. Klicka på bilden för att komma till min kanal, och se till att suscribe/like/fuckwhatever för då gör ni metalkäften lite gladare! Och om du missade klicket i början så klicka här.