Red Riding Hood Dropdown Menu

More art

 "Random skategirl" artsyy

 
Här kommer bilden på den senaste verket jag gjorde på en speed art video på. Om du inte sett den än gå in på min youtube kanal och kika på den vettja! Klicka här. 
 Uppdatering

 
Haft mycket stress och snurrande tankar senaste, mycket plugg inför körkortet och annat. Men även att tiden ibland varit knapp så har jag försökt att hinna med målningen. För det har varit det enda som verkligen kan lugna ner mig och få mig tanklös.
 
Solen har börjat kika in mer och mer. Igår gjorde jag årets första dopp, och även om det var väldigt skönt skulle jag inte ljuga och säga att det var underbart. Kallt, men uppfriskande. För det mesta låg jag på stranden och solade. Och det gav sina spår. Brände bröstkorg, lite ben och armar, men idag ser det inte så farligt ut så det gick över. (Tur!)
 
Igår blev det lite hattparty (20 års fest). Fastän jag var trött och inte så bästa humör fick det ändå mig att pigga upp mig lite. Idag blir det iväg till Grebbestad med finaste kusinen Elin (som för övrigt är en mycket bättre bloggare än mig) och en annan snygg brutta. Så ja, vad ska man säga. Watch out for the wild, 'cause here we come.