Red Riding Hood Dropdown Menu

Uppdatering på vad som hänt

Som alltid går det till dag till dag hur mycket jag uppdaterar bloggen och nu de senaste dagarna har jag inte bloggat ett skit. Så nu kände jag att jag är tvungnen att säga vad jag gjort det senaste. För alla vill veta vad jag gör under dagarna jag inte sitter framför datorn och skriver onödiga tweets.
 
Torsdagen: Fotodag, alltid fotodag. Bästa dagen på veckan! Nina hade bakat dessa mysigt söta bakelser. Chokladbollar med daimbitar, chokladöverdrag med jordgubbsströssel. Ja, ni hör ju bara! Hur gott som helst. Vi hade också chokladmuffins och smulpaj. För er som inte vet (och inte går på LBS Trollhättan) så är vi, mediaklassen, "kända" för att alltid fika och instagramma allt vi äter. Men gud, allt ätbart är så gott..
 
Ph: Tordagen, fotodag
 
Igår fyllde den satanistiska lesbianen 18 år! (Lesbiska satanisten är Toli, för er som inte vet, inte kollat min vlogg om henne och inte vet att hon är satanist och lesbisk.) Så var en liten förfestis hos henne med folk och tjat. Vid tio stack alla 18+ till krogen och vi 18 minus åringar fick stanna hemma och kolla bolibompa. Iallafall, det blev en underbar dag ändå att den började lite sämre.
 
Nu är det helg, lördag. Snabb genomgång vad som hänt. Åt frukost sent, eller 10-11 är ändå inte så sent. Passade på att springa runt och fota i det fina vädret. Hjälpte mammsen med mat. Skrev blogginlägg. Done! Snart blir det ut på vägarna och köra ihjäl lite passionärer. (Jag skoja.) För jag är total brutal. (Igen.) 
 
Ph: Lördag.


Scroll down to comment

RSS 2.0
CommentsComment here:

Name:
Loyal reader?

Mail: (won't be published)

URL/Blog: (if you have one)

Comment:

Trackback