Red Riding Hood Dropdown Menu

Snart tandlös

^- Min och Hermanios fien Instarape på Mandis IG
 
 
Livet rullar på och tänderna ploppar ut. Drog ut en av totalt fyra tänder igår. Och ni som följer min twitter märkte nog min ilska över detta. Och för er som inte följer (grrh) plus ni som inte har Twitter kan jag förklara lite kortfattat vad som irriterade mig igår. Jag skulle kunna säga allt, men det skulle nästan vara en lögn eftersom det inte var allt utan bara mycket på lite, eller lite på mycket. Beror på hur man tänker!
 
För det första; Varför föddes jag inte med vita perfekta tänder? Medans alla med vita perfekto tänder går runt och ler utan problem får jag panik varje gång jag öppnar käften och visar mina "fina" tänder som en gång i tiden var vita (vid ungefär 7 års ålder). Det är inte det att jag skäms, eller jo det gör jag faktiskt, men jag tycker bara inte om mitt leende/mina tänder.
 
Nummero två; Eftersom jag drog ut en tand och fick bedövning och hejhoppfaralla var jag svullen om (endast) högra kinden på buss resan hem. När jag väl var hemma spelade det ingen roll för där kunde ingen se tandlösa hamster Micha, men under hela resan gömde jag mig under halsduken som om jag hade fått aids. (Jag vet att man inte ska skoja om sådanna allvarliga saker, men jag kom inte på någon bättre sjukdom som förklarade hur jag kände mig. Ta mig med en smula salt.)
 
Nu till det värsta av allt; Mat. Jag älskar mat. Men nej, jag skulle inte få äta förrän bedövningen släppt. Så istället för att inte känna någonting när man äter ska man äta när det gör jätteont. Det gjorde faktiskt inte så ont som jag trodde, men innan det hade släppt så förberedde jag mig på att det skulle göra svin ont. Jag drog ut tanden vid två och fick inte äta förrän 8! Och när jag väl åt (pannkakor) så såg jag ut som ett mongo. La huvudet på snedden så inte matrester skulle samlas i såret.. Ya, livet är svårt och jobbigt när man är minus en tand.
 
Detta ska jag stå ut med tre gånger till. Nästa gång ska jag fan köpa soppa och dricka med sugrör. Menar det borde ändå funka. Tycker jag. Eller glass, glass är gott. Borde äta glass nu medans jag kan. Nej, jag ska fortsätta springa byxlös och dansa till radions "nya hits" från -08. Städa, ya, det var det jag skulle göra.
 
 


Scroll down to comment

RSS 2.0
CommentsComment here:

Name:
Loyal reader?

Mail: (won't be published)

URL/Blog: (if you have one)

Comment:

Trackback