Red Riding Hood Dropdown Menu

Grattis städarsdag!

 
Alla hjärtans dag. En dag som ofta förknippas med kärlek, fin vacker middag med ljus, rosor, tårar, alkohol, sorg och massa choklad. Men har något utav detta hänt mig? Nepp, inte i år heller. Om man nu inte räknar våran matfotografering som en blandning utav allt (förutom massa choklad, och alkohol, och tårar, och sorg, och ljus, och rosor. Och allt annat.).. Alltså har min dag ändå varit relativt bra. Fast man kan ju aldrig vara hundra procent nöjd, så det är klart att den skulle kunna vara bättre. Om jag fick förmågan att teloportera mig! NU. Då skulle jag vara nöjd och inte be om något mer i livet. Antagligen skulle jag det, men ändå..
 
Jag ska inte ljuga allt för mycket. Det är trots allt alla hjärtans dag. För jag har varit på dålig humör idag jag med, men mest för att jag vakna på fel sida av kudden och det leder till att jag blir väldigt lättirriterad på allt och inget. Livet som ung tjej i 2000-talet.
 
Under eftermiddagen har jag storstädat våningen och möblerat om lite. Jag blir alltid lika förvånad hur mycket man tjänar på att storstäda. Menar jag hittade mitt långt eftersaknade mecenat-kort, massa uppgiftsbeskrivningar (som jag för en gångs skull skulle ha mycket användning för), strumpor. Mycket trevligt måste jag säga! Borde storstäda oftare egentligen. Fast antagligen skulle jag inte hinna tappa bort saker om jag storstäda varje vecka. Därför fortsätter jag att storstäda lite då och då, då det behövs helt enkelt. Småstädar gör jag varje torsag. För Torsdag är min städdag. Nu vet ni det! Inte alltid att jag orkar städa då, men det känns bra att ha en dag då jag planerat att städa. För om jag inte städar känns det ändå som om jag har städat, "..eftersom det redan varit torsdag är det rent och fint. Jag behöver inte städa." Hope u get it.
 
 
Kvällen spenderade jag framför datorn. Timme in, timme ut. Fast inte med facebook, tumblr, bloggen eller twitter. Kan du tänka dig! Plugg i snabbaste fart. Känns skönt att vara klar med en utav alla läxor (i tid till och med), typ totalt 0,5%. DO AALL THE HOMEWORK! (no. sleep.)


Scroll down to comment

RSS 2.0
CommentsComment here:

Name:
Loyal reader?

Mail: (won't be published)

URL/Blog: (if you have one)

Comment:

Trackback