Red Riding Hood Dropdown Menu

Dom säger att pengar inte gör en glad

Men oj vad lycklig man blir! Speciellt om man är student och fattig och sedan får reda på att man ska tjäna en liten extra summa. Hela jag bara hoppar inombords och jag känner att jag kan nog klara vad som helst. Ett monster med sjutusen huvuden är fortfarande inte möjligt eftersom jag inte har tillräckligt med pengar till ett oslagsbart svärd, men tror jag kanske kan överleva ändå. Det är bara att springa.
 
Iallafall, tillbaka till ämnet. Dom säger att man inte blir lycklig utav pengar, men jag tror ändå att man blir lycklig utav det till en viss gräns. Har man allt för mycket så man kan slösa det på tio super coola batmobiler så reagerar man nog inte ens om man får lite mer, men om man är som mig... Det vill säga en fattig student som varje månad måste leva på 1050:- blir man klart sagt jäkligt glad! 
 
Detta är det enda jag sagt på ungefär en vecka. Fast hade ju varit tråkigt om jag kom tillbaka efter min lilla bloggpause och bara "Tja, jag är väldigt olycklig och inget i mitt liv är bra just nu!". Och jag har sett att det är några få av mina läsare som fortfarande ligger i och går in och checkar varje dag. Så till eran förvåning (!) idag har ni ett nytt inlägg och läsa.
 
 
Jag just nu. Ja, jag är en struts. Och ja, jag är grym på skidor. Min senaste gång (, och måste tilläggas: min första gång,) på skidor åkte jag nästan in i ett träd och körde störtlopp ner för backarna. Och bara det förklarar hur grym jag är på skidor!


Scroll down to comment

RSS 2.0
CommentsComment here:

Name:
Loyal reader?

Mail: (won't be published)

URL/Blog: (if you have one)

Comment:

Trackback