Red Riding Hood Dropdown Menu

Dom säger att pengar inte gör en glad

Men oj vad lycklig man blir! Speciellt om man är student och fattig och sedan får reda på att man ska tjäna en liten extra summa. Hela jag bara hoppar inombords och jag känner att jag kan nog klara vad som helst. Ett monster med sjutusen huvuden är fortfarande inte möjligt eftersom jag inte har tillräckligt med pengar till ett oslagsbart svärd, men tror jag kanske kan överleva ändå. Det är bara att springa.
 
Iallafall, tillbaka till ämnet. Dom säger att man inte blir lycklig utav pengar, men jag tror ändå att man blir lycklig utav det till en viss gräns. Har man allt för mycket så man kan slösa det på tio super coola batmobiler så reagerar man nog inte ens om man får lite mer, men om man är som mig... Det vill säga en fattig student som varje månad måste leva på 1050:- blir man klart sagt jäkligt glad! 
 
Detta är det enda jag sagt på ungefär en vecka. Fast hade ju varit tråkigt om jag kom tillbaka efter min lilla bloggpause och bara "Tja, jag är väldigt olycklig och inget i mitt liv är bra just nu!". Och jag har sett att det är några få av mina läsare som fortfarande ligger i och går in och checkar varje dag. Så till eran förvåning (!) idag har ni ett nytt inlägg och läsa.
 
 
Jag just nu. Ja, jag är en struts. Och ja, jag är grym på skidor. Min senaste gång (, och måste tilläggas: min första gång,) på skidor åkte jag nästan in i ett träd och körde störtlopp ner för backarna. Och bara det förklarar hur grym jag är på skidor!Give me summer

 
Linne, Kan Dee Shop
Kjol, HM (Divided)Korsett

 
Fick en kommentar för inte så länge sedan (wow, en kommentar!) som bad om bilder på min korsett. Antar att du såg bilden på IG. Och, here it is! Jag borde egentligen använda den mer. För kolla på den bara, den lyser av vacker-het. Fast samtidigt borde man inte använda något så vacker för mycket för då kan den gå sönder. Svårt det där!Valpträff i Mariestad

 
Igår åkte jag och mammsen till en liten valpträff i Mariestad. Eller liten och liten var den inte. Man såg hundar vart man än kollade och det var svårt att bestämma sig vad som var mest sevärt. Valpar är ett svårt motiv att fotografera eftersom dom nästan aldrig är stilla i mer än en bråkdelssekund och då kan man inte sitta och tänka på varför himlen var blå! Därför fick jag vara snabb på knappen och valde att knäppa för många än för få bilder.
 
Mer bilder kommer att laddas upp allt eftersom dom blir klara. Jag tog ett par stycken kan man säga! Och redigeringen är de som tar lång tid. Så får väl se när bilderna blir klara, men har ju trots allt lov nu så har ju hela dagar på mig! 
 Grattis städarsdag!

 
Alla hjärtans dag. En dag som ofta förknippas med kärlek, fin vacker middag med ljus, rosor, tårar, alkohol, sorg och massa choklad. Men har något utav detta hänt mig? Nepp, inte i år heller. Om man nu inte räknar våran matfotografering som en blandning utav allt (förutom massa choklad, och alkohol, och tårar, och sorg, och ljus, och rosor. Och allt annat.).. Alltså har min dag ändå varit relativt bra. Fast man kan ju aldrig vara hundra procent nöjd, så det är klart att den skulle kunna vara bättre. Om jag fick förmågan att teloportera mig! NU. Då skulle jag vara nöjd och inte be om något mer i livet. Antagligen skulle jag det, men ändå..
 
Jag ska inte ljuga allt för mycket. Det är trots allt alla hjärtans dag. För jag har varit på dålig humör idag jag med, men mest för att jag vakna på fel sida av kudden och det leder till att jag blir väldigt lättirriterad på allt och inget. Livet som ung tjej i 2000-talet.
 
Under eftermiddagen har jag storstädat våningen och möblerat om lite. Jag blir alltid lika förvånad hur mycket man tjänar på att storstäda. Menar jag hittade mitt långt eftersaknade mecenat-kort, massa uppgiftsbeskrivningar (som jag för en gångs skull skulle ha mycket användning för), strumpor. Mycket trevligt måste jag säga! Borde storstäda oftare egentligen. Fast antagligen skulle jag inte hinna tappa bort saker om jag storstäda varje vecka. Därför fortsätter jag att storstäda lite då och då, då det behövs helt enkelt. Småstädar gör jag varje torsag. För Torsdag är min städdag. Nu vet ni det! Inte alltid att jag orkar städa då, men det känns bra att ha en dag då jag planerat att städa. För om jag inte städar känns det ändå som om jag har städat, "..eftersom det redan varit torsdag är det rent och fint. Jag behöver inte städa." Hope u get it.
 
 
Kvällen spenderade jag framför datorn. Timme in, timme ut. Fast inte med facebook, tumblr, bloggen eller twitter. Kan du tänka dig! Plugg i snabbaste fart. Känns skönt att vara klar med en utav alla läxor (i tid till och med), typ totalt 0,5%. DO AALL THE HOMEWORK! (no. sleep.)Rubrik på inlägg

 
Tja du dåliga bloggerska! Tja du bloggen, det var länge sedan. Jag har varit i skåne-land över helgen och haft det sådär superbra, medans du stått och dammat sedan många dagar tillbaka, men nu tänkte jag smycka dig med ett nytt litet inlägg.
 
Från att ha bloggat relativt mycket och intressant har jag börjat blogga allt mindre om icke-intressant saker. (Typ som detta.) Plus att jag egentligen ska vlogga varje måndag (förlåt). Denna måndagen måste jag också ta och hoppa över pratandet. Läxhögen växer och jag känner att jag bör koncentrera mig på det istället för att sitta framför en kamera och snacka skit! 
 
Pluggade matte i några få timmar och jag kom väl inte så långt som planerat, men det är bättre det än inget. Efter detta ansträngande moment bestämde jag mig att lugna mig med lite målande. Pennan är i högsta hugg! Nu kör vi! Som man egentligen brukar säga när man gymmar/tränar, men inte jag inte. För sånt gör inte jag... Vem behöver träna när man har sötsaker, massa frukt och kaffe?Klockan halv 10

 
 Snart tandlös

^- Min och Hermanios fien Instarape på Mandis IG
 
 
Livet rullar på och tänderna ploppar ut. Drog ut en av totalt fyra tänder igår. Och ni som följer min twitter märkte nog min ilska över detta. Och för er som inte följer (grrh) plus ni som inte har Twitter kan jag förklara lite kortfattat vad som irriterade mig igår. Jag skulle kunna säga allt, men det skulle nästan vara en lögn eftersom det inte var allt utan bara mycket på lite, eller lite på mycket. Beror på hur man tänker!
 
För det första; Varför föddes jag inte med vita perfekta tänder? Medans alla med vita perfekto tänder går runt och ler utan problem får jag panik varje gång jag öppnar käften och visar mina "fina" tänder som en gång i tiden var vita (vid ungefär 7 års ålder). Det är inte det att jag skäms, eller jo det gör jag faktiskt, men jag tycker bara inte om mitt leende/mina tänder.
 
Nummero två; Eftersom jag drog ut en tand och fick bedövning och hejhoppfaralla var jag svullen om (endast) högra kinden på buss resan hem. När jag väl var hemma spelade det ingen roll för där kunde ingen se tandlösa hamster Micha, men under hela resan gömde jag mig under halsduken som om jag hade fått aids. (Jag vet att man inte ska skoja om sådanna allvarliga saker, men jag kom inte på någon bättre sjukdom som förklarade hur jag kände mig. Ta mig med en smula salt.)
 
Nu till det värsta av allt; Mat. Jag älskar mat. Men nej, jag skulle inte få äta förrän bedövningen släppt. Så istället för att inte känna någonting när man äter ska man äta när det gör jätteont. Det gjorde faktiskt inte så ont som jag trodde, men innan det hade släppt så förberedde jag mig på att det skulle göra svin ont. Jag drog ut tanden vid två och fick inte äta förrän 8! Och när jag väl åt (pannkakor) så såg jag ut som ett mongo. La huvudet på snedden så inte matrester skulle samlas i såret.. Ya, livet är svårt och jobbigt när man är minus en tand.
 
Detta ska jag stå ut med tre gånger till. Nästa gång ska jag fan köpa soppa och dricka med sugrör. Menar det borde ändå funka. Tycker jag. Eller glass, glass är gott. Borde äta glass nu medans jag kan. Nej, jag ska fortsätta springa byxlös och dansa till radions "nya hits" från -08. Städa, ya, det var det jag skulle göra.
 
 Ella, Kaisa & Påppe

 
Ella (bild 1) är en väldigt liten krabat. Förutom Ella och Elskipälski kallas hon ibland för Generalen. För ändå om hon är liten och lätt så är hon riktigt tuff och bjäbbig! 
 
Det enda man ser på första bilden är att Ella kollar ut på något, men man kan inte avgöra vart hon står/sitter. Jag kan iallafall säga att hon står/sitter på sitt favoritställe. Utav alla platser så har hon valt en speciell plats till hennes tron. Matsalsbordet.
 
Dom andra på bilderna är (ordning upp till ner): Kaisa, Appollon, Kaisa.Uppdatering på vad som hänt

Som alltid går det till dag till dag hur mycket jag uppdaterar bloggen och nu de senaste dagarna har jag inte bloggat ett skit. Så nu kände jag att jag är tvungnen att säga vad jag gjort det senaste. För alla vill veta vad jag gör under dagarna jag inte sitter framför datorn och skriver onödiga tweets.
 
Torsdagen: Fotodag, alltid fotodag. Bästa dagen på veckan! Nina hade bakat dessa mysigt söta bakelser. Chokladbollar med daimbitar, chokladöverdrag med jordgubbsströssel. Ja, ni hör ju bara! Hur gott som helst. Vi hade också chokladmuffins och smulpaj. För er som inte vet (och inte går på LBS Trollhättan) så är vi, mediaklassen, "kända" för att alltid fika och instagramma allt vi äter. Men gud, allt ätbart är så gott..
 
Ph: Tordagen, fotodag
 
Igår fyllde den satanistiska lesbianen 18 år! (Lesbiska satanisten är Toli, för er som inte vet, inte kollat min vlogg om henne och inte vet att hon är satanist och lesbisk.) Så var en liten förfestis hos henne med folk och tjat. Vid tio stack alla 18+ till krogen och vi 18 minus åringar fick stanna hemma och kolla bolibompa. Iallafall, det blev en underbar dag ändå att den började lite sämre.
 
Nu är det helg, lördag. Snabb genomgång vad som hänt. Åt frukost sent, eller 10-11 är ändå inte så sent. Passade på att springa runt och fota i det fina vädret. Hjälpte mammsen med mat. Skrev blogginlägg. Done! Snart blir det ut på vägarna och köra ihjäl lite passionärer. (Jag skoja.) För jag är total brutal. (Igen.) 
 
Ph: Lördag.