Red Riding Hood Dropdown Menu

Alltid trevligt med äventyr!


Endast få dagar kvar till Julafton. Snön är inte kommen och naturen säger mer höst/vår än vinter. Vilket är lite sorgligt.

Efter en spontan tanke om äventyr stack jag och Blomman upp på berget. Vi klättrade upp för branta backar och gick över djupa vattenhålor. (Nej, inte alls överdramaserat.) Efter många försök med att göra upp en brasa vid mål vandrade vi tillbaka samma väg (no shit) fast i mörkret. Och rätt förståligt tog tillbakavägen lite längre tid. Väl framme vid bilen igen var skorna fyllda med ton med vatten och utan skam så gav jag bilen en glatt återseende. 

Så kort sagt så har jag varit ute och hälsat på trollen idag. Och trots all ondska, så som vatten och hala stenar, överlevde vi båda!

Julfika


Bild och text från igår. 
Förutom att det var den efterlängtade julfikat så var det även den sista. Iallafall med fotogruppen. Väldigt sorgligt, men alla goda ting måste någon gång nå sitt slut för att ge plats för annat. Sketchy

Jag äger en vit penna. Av alla tusentals pennor jag äger så är bara en utav dom vit. Och jag köpte det mest för att ha den som skimmer i mina blyerts teckningar, men funkade den för det? Nej. För hårt stift.

Så nu, nästan ett år senare, kommer jag på att "Juste ja, jag har svarta brevpapper och det kan man ju måla på." Förstår inte riktigt varför jag inte målat med vit penna innan. Det är ju tekniskt sätt exakt likadant, men ja.. Det är vitt på svart, istället för svart på vitt.

Jag hoppas verkligen jag får tid att måla mer. För den senaste har jag målat (för att vara jag) skamligt lite.Skärpning!


Det bästa med att åka bil på morgonen är se den vackra solen titta fram (och självklart sällskapet). Biten mellan hem och skola är inte så farligt lång, men den korta sträckan med åkrar uppskattar man till hundra eftersom det många dagar är så galet vackert så man nästan tappar andan!

Det är inte många som bryr sig om att ta en lugn minut, djupt andetag och bara njuter av det vackra landet vi lever i. Vårt landskap är underskattat! Se det, beundra det, minns det! Modern konst?


Under en timma väntan kan mycket hända. Minskt sagt grymma konstverk skapas! Detta verk symboliserar vår sammankomst runt det runda bordet i skolans kafeteria klockan tre. En vacker syn!

Vill tillägga att den gjordes genom att måla av personerna medan man endast kollar på personen. Och strecken har fixats till efter och även skuggningen kommit på efter. Detta var dagens höjdpunkt! Vilket förklarar rätt väl hur min dag varit.