Red Riding Hood Dropdown Menu

Låttips

 
 I think I can fly

 
Lever mitt liv i mitt kontor/ateljé och planerar till fullo med Metal/rock listan på högsta. Ibland behöver man sånna dagar då man bara låser in sig och skriker "fuck you" till alla andra. Och idag är en av dom dagarna. Nästan alla av min senaste har varit sånna så kanske ingen större skillnad. Menmen, tack och hej för mig.
 
Ni som inte hört Ghost Town (band). Kolla upp de nu! Älskar stilen på deras omslag (som också är målade av artisten, men är inte helt säker,) och är helt kär i låtarna. Speciellt "Game Freak". Gud, blir så taggad. Apropå spel, jag måste börja spara till ps4 och alla spel. Fan. Pengar. 
 Twisted

" I've a twisted mind, and I don't know why. "Med himlen som tak

 
"Don't think about making art, just get it done.
Let everyone else decide if it's good or bad,
whether they love it or hate it. 
While they deciding,
make even more art!"Crazy catwoman

 
Dagarna går fort och man har redan avklarat första veckan av sista året. Om ett år så tar jag, och alla andra treor, studenten! Känns som det bara var några månader sen jag var en liten skitunge på skolan, och nu är man en av dom äldsta. Känns så galet skönt att börja igen så man kommer in i lite vardags rutiner och inte ligger och slappar dagarna ut. Jag hoppas verkligen detta året kommer bli så galet grymt som jag hoppats på. Mycket att se fram emot, och en av sakerna är stundenten. 
 
Bilden är tagen första skoldagen (onsdag). För ja, som alla andra tänker man ut sin outfit till 100. Speciellt första dagen! (Resten av dagarna är det nästan lite skitsamma vad man har på sig.) Jag körde på en liten galen kattkvinno outfit. Lite ironiskt eftersom vi i huset har fyra hundar, men ibland får man gå emot förväntningarna och köra lite crazy. Men jag måste erkänna, katter är riktigt awesome och jag är störtkär i klänningen. Klänningen är köpt på HM, 200:-, men eftersom snällis mammsi är klubbmedlem köpte jag den för 180 istället. 20 kroner billigare är alltid något! 
 
 
Denna veckans instagramisar (@bymichaelao)Nattkladd med Akryl

 
Omgivning och lite småfix kommer läggas till, men det gör jag antagligen imorgon istället. Men jag är ändå rätt nöjd men den eftersom den är min först riktiga tavlan målad i akryl! Nu ska man bara låta fantasin måla en miljö omkring den tvistade varelsen. "Twisted", det låter som ett bra namn. Nu ska bara den bara bli klar!
 
Jag hoppas ni lägger märke till Mini-Micha i bakgrunden. Den står så bra där för då kan jag kolla tillbaka på mini-jag som så glatt står där med köttbulle-kinder och pottfrilla och målar på sitt konstverk på dagis. Aww, suck. Känner igen varenda litet drag! För dom finns kvar än kan jag säga!Deerskull - 10 min

 
Jag har massa gamla bilder jag börjat måla, men aldrig avslutat. Och denna är en sådan. 10 minuter och den var klar. Väldigt slarvligt gjord, men det är charmen. Nästa gång lägger jag nog ner lite mer tid på målningen. Frågan är bara, vad ska jag måla nästa gång?
 
 
 Lite uppdatering

Började tröttna på gamla designen. Så även om den kändes som "jag" så ville jag ha det lite mer personligt. Och efter mycket fixande och många tryck på F5 lyckades jag få till det. Kommer säkert, som alltid, fixa lite saker lite eftersom tiden går. Men här är det och ja, än så länge är jag nöjd. Inget och klaga på här inte! 
 
Och som tack för att några (ytterst) få har haft patient... Ehm, ja juste tålamod heter det på svenska. Ja, tack vare er som haft tålamod och gått in på min blogg även att jag inte lagt upp ett skit så ger jag er en mysig playlist att lyssna på er när ni känner er gosiga. Mysigt? Mhmm.
 Hellooo theere!

 
Iväg till Överby och kika runt med Mamsi. Ska antagligen köpa hårfärg och färga min enorma utväxt. Fan, kan inte bara håret sluta växa som ogräs? Och ja, för en gång skull har jag faktiskt gjort frisyr istället för att gå med bulle eller tofs. 1-0 till mig vs min lathet.
 
Och ja, eftersom jag varje gång efter långt uppehåll säger "Jag ska bli aktiv igen" och skit, och aldrig håller det. Så har jag bestämt mig att denna gången säger jag istället: Jag kanske inte kommer va jätteaktiv, men jag ska försöka att underhålla er lite iaf! Med mina fina jag-gillar-och-klaga-på-allt-inlägg som kommer upp lite då och då.