Red Riding Hood Dropdown Menu

Krypandes bland blommor och bin

Okej, det var inte så många bin, men det lät lite finuligt. Jag åkte upp till berget med mamma och hon tog sin vanliga jogging runda. För vanligtvis brukar man åka upp dig för att exempelvis ta en promenad eller en springtur, men inte jag inte! För jag åker dit bara för att fota. Iallafall idag. Klättra, krypa och nästan doppa foten i forsande vatten? Jodå, vad gör man inte för ett bra foto? Att klättra i de (jäkla) berget var fan lika jobbigt som att springa en mil. Inte för jag har sprungit en mil på länge, men jag kan tänka mig hur det är.

Iallafall bara för att hoppa ner lite och skriva lite mer text och skit så tänkte jag säga det att jag var som barn på nytt. Hoppade runt som ett barn på julafton. Länge sedan jag hade en sådan känsla för foto, men det var trevligt. 
 
Plus, hur många (förutom jag) ser att svampen, bild 2, är en gubbe? Där två prickarna är ögon och längst ner är den förvånade munnen. Han är grym iallafall. Borde döpa honom, men antagligen kommer han vara död om några veckor, kanske månader om han har tur! 
 
 
Scroll down to comment

RSS 2.0
CommentsComment here:

Name:
Loyal reader?

Mail: (won't be published)

URL/Blog: (if you have one)

Comment:

Trackback