Red Riding Hood Dropdown Menu

Regnbågs helg

Jag haft en helt underbar helg med massa skratt och tjat. Träffat en massa nya vänner och också växt lite mer som person. I helgens kalender var läger för krista hbtq inbokat och jag for i väg till detta i all hast. Det var lite krångel i början, men det löste sig fort och smärtfritt!


Ph: Lisas, alltså inte mina instagram bilder.
 
För det mesta så satt vi och åt. Fika. Åt. Fika. Och så vidare, och så vidare. Men under den tid vi inte åt lärde vi känna varandra bättre via lekar och aktiviteter. Och lördags kvällen så gick vi varvet runt i gruppen där var och en fick dela med sina berättelser om att vara hbtq-person och hur personer reagerade runt om. Det var mycket känslor i luften och det kände man direkt när det började, men jag tror alla kände som mig att det var skönt att få berätta det som låg i hjärtat och också få höra alla andras. Man kände sig inte lika ensam längre! 

Det kändes jobbigt att redan behöva lämna alla och åka hem, men det skulle varit ännu jobbigare om det var så att det var längre läger. Jag har under mina tre dagar träffat personer jag beundrar, ser upp till och verkligen vill lära känna mer. Vi fick också en bok av Gabriel Forss, "Äntligen". Där i skrev alla också varsin kommentar till persnen, och när jag läser alla söta meningar blir jag helt varm i kroppen.
Tack för en helt underbar helg! 


Scroll down to comment

RSS 2.0
Comments
Written by: Helena

:) <3

2012-09-03 kl 20:18:18

Comment here:

Name:
Loyal reader?

Mail: (won't be published)

URL/Blog: (if you have one)

Comment:

Trackback