Red Riding Hood Dropdown Menu

Video: En regnig dag

 
 
Musik: Agnes Obel (klicka för att komma till spotify view över artisten)
 
Jag vet inte riktigt vad vi håller på med. Men videon är ifrån början av sommaren när jag precis kommit hem från Frankrike. Syskonsaknaden visades via knasiga uttryck och kommentarer. Det är sånna jag och Theo är. Det är såhär vi lever dystra och regniga dagar..Dreaming of angels

 
Ett litet smakprov på min Photoshoot med Emelie. Detta var ju dock förra veckan, men det har aldrig blivit av att ladda upp dom på bloggen än för kom på mycket imellan. Jag hade ju redovisningen i Torsdags och då tänkte jag ladda upp dom, men så var dom alldeles för stora i storleken! 
 
Förlåt för att jag åter igen varit väldigt oaktiv en kort period, men det varit väldigt mycket som hänt som inte hör hemma i bloggvärlden. Så jag tog den lätta lösningn: en liten pause. Det känns nu mycket bättre och jag är på vägen upp igen.
 
Jag vill tacka Toli, Nicklas och alla andra som har gjort mina dagar lättare. Kramarna ni gav och snacket var mer än väldigt uppskattat! Och också till fina Natalie. Jag och hon hade en helt underbar dag igår på (Trollhättans) More than love 5 års jubeleum. Riktigt skoj!Time is money

Visuell kommunikation uppgiften "Att göra en Banksy" handlade om att kolla in street art konstnären Banksy (Klicka för att komma in på hans sida) och göra en inspirerad Street art utifrån det! Illustrerad i Photoshop. Jag fastnade mest för alla råttor, men valde att målade en på mitt egna vis. Så här har ni min eleganta råtta som väntar på tåg/bil eller något liknande.Sjungande te

Som ungefär tusen andra svenskar sitter jag mysigt i soffan och kollar X-factor. Har jag något mer att tilllägga? Hm, nae. Det är mysigt med lite värmande te! 
 Nytt inköp

 
Yippie, nu är det äntligen gjort! Ny dator är köpt. En 15", men för mig är det perfekt eftersom jag reser väldigt mycket och då hellre har en dator som är liten och enkel att ta med än en som är stor och klumpig.
 
Fas nu är det lite andra tillbehör och saker jag vill köpa. Jag var riktigt nära på att köpa en ny (större och mer anvancerand) Bamboo platta idag med, men det får vänta tills pengarna känns lite stadigare! Jag hoppas ni haft en bra helg och fortsätter att ha den lika bra. Jag lever som ni märker och försöker vila ut så mycket som möjligt. Jag känner mig tröttare än vanligt och detta är rätta tidpunkten, dvs helgen, för att slösa ut sin tid på att vila.Smakprov på photoshoot

Fotograf: Amanda, klicka in på hennes blogg!
 
Har inte hunnit redigera alla bilder så istället så visar jag blandade fina bilderna, både seriösa och icke seriösa, och också några "behind the scene". 

Vi hade iallafall tur med vädret.
Eller inte! Det regnade (vilket man ser i vattnet). Så vi fick skydda våra saker med ett paraflax. Fast som jag har sagt förut, vad gör man inte för fotos skull? Resten av shooten kommer upp lite eftersom tiden går. Antagligen imorgon.What happens in Subway, stays in Subway.

 

 
Vänster bilden tagen från Tolis Instagram, höger är min. Bästa flatan i stan, Toli.* Jag tycker bilden på mig är rätt underhållande. Här kommer svaret på frågan ni tänkte på när eran blick fastna på bilden: Nej, jag har inte förstorat mina läppar. Det är min tunga! Men jag måste erkänna att min tunga ser ut som mega underläpp när man kollar snabbt och inte tänker på att det faktiskt är min tunga. 
 
Iallafall idag, som många andra, har jag spenderat en "kort" stund på Subway efter skolan. Det vill säga i ett antal timmar. Trollhättans Subway. Underbar personal, underbar plats. Man måste såklart ha med sina underbara vänner med, annars blir det inte samma atmosfär! Finns ingen annan Sub som är som den. 

Sedan måste jag bara dela den underbara upplevelse jag hade i soffan under den förra timmen. Fusion. Ögongodis. Speciellt den blonda, Felicia. Jag messade Toli direkt och under X-factors gång så diskutera vi vilt om blonda brudar. Mer tänker jag inte gå in på! Nu hoppas jag att jag gjorde er nyfikna. För det var hela tanken med detta.

* Motljus, inte min bästavän direkt.WIP: Sara Fabel

 
Lineart och grundfärger CHECK! Lite kladdigt, men resultatet blir mindre kladdigt iallafall. Fast nu blir det en pause på allt målande i hela 90-100 minuter! För istället för att måla ska jag nu lata mig framför TVn och kolla någon film. Frågan är vilken det blir.... Har ju några tusen att välja mellan.Lillpojken Påppe

Detta är våran fina hane (och också den enda killen vi har), Magiica's Appollon. (Magiica's, mammas kennel, alltså egen uppfödd.) Han är riktigt fin när han vill och när han inte vill ser han bara lite smått fånig ut. Men det är sån han är. Ligger helst i sängen hela dagen och "bäddar" sängen. Det vill säga: river upp den redan fin-bäddade sängen och kryper ihop sig som en boll mellan täcket och kuddarna. Därför har jag inte så många foton på denna bubben, men jag ska försöka dela upp det mer så det blir på alla våra hundar i huset. Och inte bara Elektra.Fredag den fredonde

 
Elektra: Bild 1, 3, 4, 6 och 7.
Ella: Bild 2.
Kaisa: Bild 5.

Oj, hade inte riktigt tänkt mig att ladda upp så många bilder på Elektra, men hon är det lättaste fotomotivet eftersom hon alltid springer framför kameralinsen istället för runt, bakom eller i. En total kamera-älskare helt enkelt! Under den kommande timmen (eller två) kommer en till bildbomb, på Appollon. För det var dagens foto-uppgift: Nya bilder på Appo till mammas hemsida/kennelsida. Och detta är nu CHECK!
 
Planerna skulle fört mig till Kapten Röd, Göteborg, men i sista sekund så ändrade jag mig och stannade hemma. Och nu när jag sitter här, stormen har dragit sig förbi och det är sol för en gångs skull på några dagar, och det blir inte bättre när facebook fylls med uppdateringar. Jo, jag ångrar att jag inte åkte in. Faktiskt. Men fuck life, bättre lycka till nästa planering!Latest insta


 
 
Instagram: bymichaelaoSom ni märker...

.. så har jag publicerat den nya designen nu! För att bara ha kodat i tre dagar så är den rätt bra. Flikarna är fixade och kategorierna är ändrade. Det är bara att kolla runt för det finns rätt mycket som är nytt och fixat. Dock är inte allt-allt fixat, för min underblogg "our dogs" har inte all information inne, men jag säger till det när det också är fixat. Inget mer att säga! 


Vad ni tycker om den nya designen?You

The Pretty Reckless - You Kaisis
Mer foton från vattenfallsfotograferingen
Krypandes bland blommor och bin

Okej, det var inte så många bin, men det lät lite finuligt. Jag åkte upp till berget med mamma och hon tog sin vanliga jogging runda. För vanligtvis brukar man åka upp dig för att exempelvis ta en promenad eller en springtur, men inte jag inte! För jag åker dit bara för att fota. Iallafall idag. Klättra, krypa och nästan doppa foten i forsande vatten? Jodå, vad gör man inte för ett bra foto? Att klättra i de (jäkla) berget var fan lika jobbigt som att springa en mil. Inte för jag har sprungit en mil på länge, men jag kan tänka mig hur det är.

Iallafall bara för att hoppa ner lite och skriva lite mer text och skit så tänkte jag säga det att jag var som barn på nytt. Hoppade runt som ett barn på julafton. Länge sedan jag hade en sådan känsla för foto, men det var trevligt. 
 
Plus, hur många (förutom jag) ser att svampen, bild 2, är en gubbe? Där två prickarna är ögon och längst ner är den förvånade munnen. Han är grym iallafall. Borde döpa honom, men antagligen kommer han vara död om några veckor, kanske månader om han har tur! 
 
 

Våra flickor!


Regnbågs helg

Jag haft en helt underbar helg med massa skratt och tjat. Träffat en massa nya vänner och också växt lite mer som person. I helgens kalender var läger för krista hbtq inbokat och jag for i väg till detta i all hast. Det var lite krångel i början, men det löste sig fort och smärtfritt!


Ph: Lisas, alltså inte mina instagram bilder.
 
För det mesta så satt vi och åt. Fika. Åt. Fika. Och så vidare, och så vidare. Men under den tid vi inte åt lärde vi känna varandra bättre via lekar och aktiviteter. Och lördags kvällen så gick vi varvet runt i gruppen där var och en fick dela med sina berättelser om att vara hbtq-person och hur personer reagerade runt om. Det var mycket känslor i luften och det kände man direkt när det började, men jag tror alla kände som mig att det var skönt att få berätta det som låg i hjärtat och också få höra alla andras. Man kände sig inte lika ensam längre! 

Det kändes jobbigt att redan behöva lämna alla och åka hem, men det skulle varit ännu jobbigare om det var så att det var längre läger. Jag har under mina tre dagar träffat personer jag beundrar, ser upp till och verkligen vill lära känna mer. Vi fick också en bok av Gabriel Forss, "Äntligen". Där i skrev alla också varsin kommentar till persnen, och när jag läser alla söta meningar blir jag helt varm i kroppen.
Tack för en helt underbar helg!