Red Riding Hood Dropdown Menu

Bilder från igår: Första fotolektionerTorsdagen så drog alla lektioner igång. Och hela dagen var bara fylld av foto, foto och foto. Totalt sex timmars foto, riktigt kul! Det togs mer än 200 bilder i studion, men jag kommer inte ladda upp alla. För kan säga att vissa är mer än grymt fula på oss alla!

Men ändå att vi ibland kan se ut som monster och jag-vet-inte-vad så älskar jag allihopa. Vi är en klass som verkligen alltid är sig själva och skiter i om man skämmer ut sig. Att dansa till någon freak sång är inget fel.

Ni borde gå in och kolla på mina klasskamraters bloggar tycker jag!
Amanda: länk
Anton: länk
Maja: länk
Carolina: länk
Lelle: länk
 
Se så det tar inte så lång tid.WIP: Än så länge inget bestämt namn

 
 Svar till EmmA

EmmA:
Är du tillsammans med någon? Har för mig att du va tillsammans med någon tjej, men har inte sett dig skriva något om henne... Har ni gjort slut? :( 


Kram

 
Svar: 
Jag är för tillfället inte tillsammans med någon. Men ah, jag hade flickvän för inte så länge sedan som du säger (Ebba), men det tog slut för några månader sedan. Och eftersom jag aldrig skrev ut "Det är slut" på bloggen så tror jag ingen uppfatta att det faktiskt hade tagit slut mellan mig och henne. (Förutom dom som har mig på Facebook.)Today was a great day!

 
Igår hade jag grymt roligt. Var på 148 års kalas! Dessa år var dock uppdelat på fyra personer. Massa prat med släktingar man inte träffat på år och dagar. Underbart var ordet ja.
 
Ändå att vi inte kom hem så sent och jag somnade direkt när jag la huvudet på kudden så har jag varit hur slö som helst idag, men det är väl meningen egentligen. Det är söndag. Då ska man inte ha några planer förutom att ligga i sängen och lata sig. Eller vad brukar ni göra på söndagar?Galen Elektra

 
Elektra, hunden som egentligen bör sitta inne på psykhem... Nej, jag var inte seriös där. Men man börjar fundera på vad Elektra tänker på. Kan vara för att hon är så speciell och underbar att många har henne som favoriten utav våra fem hundar. 

Åter igen har jag varit oaktiv under en liten (mindre) period. Skolan har ju dragit igång och jag har ingen större lust att göra någonting annat än att ligga i sängen och sova. Att gå upp klockan sex ligger INTE i min natur. Så jag skyller på att jag sover bort den tid jag egentligen skulle slösat bort till pluggandet! Varför viftar jag på armarna för?

Anonym om "Svar på blandade frågor" :
Varför viftar du med armarna typ hela tiden?
 

 
Ja. Detta var nog den bästa frågan denna veckan! Denna frågan har jag själv frågat mig själv ett antar gånger. Jag antar att det bara är det att jag pratar med händerna (och kroppen) när orden inte räcker till. Alla borde röra kroppen mer. Cuz feeel the rytm bitches! Jag har iaf alltid på något sätt 
 
Rörelser är bättre än prat. Eller? Ibland inte... (Gud, älskar gif'en på Jenna Marbles. Så underbar så det är inte sant!)
 Video: Svar på blandade frågor

 
 
Blandade frågor jag fått på Blogresponse. Angående: Min sommar. Min dag. Min mobil. Framtidsdrömmar. Musiksmak. Ja, precis. Väldigt blandat. Jag berättar också om små minnen jag minns från att jag var liten. 
 
Har ni mer fråger angågende jag-vet-inte-vad är det bara att kommentera som sagt!Dagens outfit

 
Shorts: Gina tricot
Linne: Kan Dee Shop
Bh: Bikbok
 
Dagens lilla mysiga outfit. Älskar verkligen mitt linne ifrån Kan Dee. Och det kommer antagligen inte vara mitt sista där ifrån heller. Hon är en hel grym konstnär och designer. Om jag kunde skulle jag byta liv med henne haha! 
 
Japp, solen tittade fram idag. Nu i slutet av sommarn, början av ett nytt skolår. Väldigt passande! Man får väl passa på och använda dom lättare kläderna nu. Senare kommer det nog inte finnas något tillfälle till de.Trötta hundar. Pigg Micha!

 
Ph: trött Elski efter att kört race i hagen med Elektra.

Själv vaknade jag vid 8 och var pigg som en jäkla jag-vet-inte-vad. En dag kvar till att skolan drar igång igen och jag känner att jag (kanske) kommer klara av att börja gå upp vid 6 igen. Trodde inte detta skulle vara möjligt en vecka sedan, men efter att jag börjat lägga mig tidigare och gått upp runt 8-9 så har jag ändrat åsikt.
 
Hundarna ligger lite var stans över huset och jag sitter ensam vid köksbordet med ritblocket i knät. Dags att dra några streck igen, jahh! Harmoniska lugna låtar spelas i bakgrunden och jag känner hur min puls blir lugnare. Japp, nu ska jag ta och njuta dagen ut.Där steg vi till tresiffrigt!

Idag var en bra dag känner jag! Blogg-statusen gick just över 100 st. Jag är glad det är jag, men inte som när den gick över 300. Vet inte vad jag gjorde den dagen för att förtjäna det. Tror det var samma dag som jag målade klart "girly". Jo, och hon är lättklädd. Alla gillar naket...! Därför fick jag den dagen mer än 300 pers på bloggen. Vilken pervers värld vi lever i...
 
Iallafall tack för att ni visat intresse för (främst) mitt inlägg "Vad spelar det för roll?". Jag fått mycket positiv feedback om den! Och jag tackar också för alla andra kommentarer jag fått under dagen. Super gulligt utav er. Det är ni som gör att jag faktiskt orkar hålla det aktivt här på bloggen, så fortsätt så!Snabba skisser

 
Bara lite små kladd från förrgår. Inget speciellt egentligen. Jag försöker bara förbättra mina skuggningar och kroppsbyggnad.Nu funkar det igen!

Jag märkt att mina katogorier i min dropdown haft fel permalink och inte kunnat öppnas, men nu är det fixat och klart. Jag hoppas att det inte ska vara några problem nu. Ni får höra av er om ni märker något fel!Vad spelar det för roll?

Ofta får jag respons som "Vad duktig du är som står för det, "Vad coolt" eller "Gud, vad modig du är" när jag berättar att jag är bisexuell. Men jag förstår inte riktigt vad som är så WOW! med det. För heterosexuella behöver inte komma ut ur gaderoben. Heterosexuella behöver inte ens säga vilken läggning dom har när dom träffar nytt folk. Så varför ska det behöva vara så annorlunda för mig?
 
Jag kan erkänna att jag har alltid haft en liten dragning till tjejer, också innan jag "kom ut ur gaderoben". Så det var inte alltid pojkar, pojkar, pojkar för min del. Det var väl bara det att jag hade inte en aning om andra läggningar än pojke-flicka, man-kvinna, som liten. Eller jag tänkte inte på det iallafall. Jag tror det var runt Januari 2011, 15 år gammal, som jag gjorde klart för mig att jag var bisexuell. Jag kunde längre inte undvika det eller tänka mig att det kunde vara något annat. Men det var inte förens senare (Mars) jag kom ut för nära och kära. Det var då jag hade fått känslor för första tjejen, Sophie, värmlänningen.
 
Dagen då jag skulle berätta det. Gud, det var så mycket som flög runt i mig. Tryck i hjärtat. Andan i halsen. Ögon fyllda av tårar. Jag tyckte verkligen det var jättejobbigt att berätta det, främst för familjen. Jag vet inte varför, men jag fick inte fram ett ord. "Jag tror jag är kär i en tjej." Men både min familj och mina vänner tog det väl. Och jag tror det är tack vare detta jag vågar vara så öppen om det nu. I början uppskattade jag verkligen kommentarerna som "Modig du är" och "Starkt av dig". Jag kände mig stolt, och det gör jag än! Fast jag är fullt medveten om att det var ett par som kollade snett på mig varje gång jag gick förbi i skolan och kommentarerna dom gav tänker jag inte ens nämna för dom var bara allt för idiotiska.
 
Ph: Blandade foton från 2011
 
Jag kommer fortfarande ihåg hur jag hittade min första flickvän Sophie, haha. Jag var hemma hos Natalie och klickade runt på (dåvarande) bilddagboken och klickade in på ett okänt foto. Jag puttar Natalie med armen och säger "Kolla vad snygg han var!". Hon kollar på mig och säger "Du är medveten om att det där är en tjej va? Hon heter ju Sophie." Sedan började vi prata mer och mer via telefon och sms. Till slut kom den dag vi sågs och jag trodde inte jag kunde bli lyckligare! Halva 9ans lektioner gick ut på att messa och kladda på armen.

Sedan kom det till sitt slut och jag träffade min (hittills) starkaste kärlek, Ebba. Jag vet inte hur många månader jag väntade och bad om att jag skulle få henne till min. Och när det väl blev vi grät jag av lycka! Vi skapade många fina minnen tillsammans, men allt gott har oftast ett sorgligt slut. Det är komplicerat att berätta vad som till slut hände, men distansen är en utav sakerna som gjorde att det bröt. Det tog månader för mig innan jag kunde gå helt själv och en del av känslorna kommer jag nog alltid ha kvar. 
 
Ph: Pride, Stockholm, 2011. Underbart minne! Japp, mina småbröder var också med.
 
Om vi hoppar ifrån kärleken och bara tänker på allmänhetenens tankar och reaktioner på det hela istället. Jag bor i en stad där 8/10 killar är raggare och homofober, men bara åt ena håller. Såklart... Killar som älskar andra killar. Och jag vet inte hur många gånger jag har sagt hur löjliga dom är. Dom kunde säga ungefär: "Lesbiska är sexiga. Bögar är äckliga. Det är onaturligt. Funkar inte. Bla, bla, bla." Först och främst, porr och verkligheten är inte samma sak. Jag har inte träffat en enda lesbisk med 10cm långa naglar! Och homosexualitet finns också bland icke-mänskliga djur. En forskningsöversyn (-99) av biologen Bruce Bagemihl visar att homosexuellt beteende har observerats hos nära 1500 arter, från apor till inälvsmaskar. Delfiner. Änder. Och ungefär 1496 raser till. Är det fortfarande onaturligt?

Men diskutionen jag haft ännu mer än hur fel homofobi är är homosexuellas rätt att gifta sig. (De går hand i hand och det brukar vara så att kommer den ena upp kommer också andra.) Men i vilket fall som helst tycker jag också detta är ett löjligt ämne. Och för inte så länge sedan hittade jag perfekta bilden på facebook. Så ni som säger att det är fel bara för bibeln, tänk om.
 
 
Vad har jag mer och säga egentligen? Förutom att jag tycker det är löjligt med homofobi och att jag tycker alla bör kunna gifta sig utan problem. PLUS att jag önskar att man skulle kunna leva öppet över hela världen, varje hörn, varje familj, vilken sexuelläggning man än har. Ne, inget mer speciellt.
 
Åh, hitta ju grym status uppdatering angående homofobi på tumblr igår... ska bara leta upp den igen. SÅDÄR JA! 
 
 
Och jag vet att inte alla haft det lika enkelt som mig. Men försök tänka positivt och försök att tänka bort all negativt. En dag kommer vi dit. För vi är inte ensamma. En dag kommer vi alla vara överens om att man får vara precis den man är!
 
Keep calm and be proud!Finfina hundar

 
 
Bild 1: Elektra leker glatt med leksaksbollen
Bild 2 + 3: Lilla Kaisis (Kaisa).
Bild 5: Ella förbereder sig att anfalla Kaisa.
Bild 6: Ella ligger och vilar sig efter lekstunden.

Har man ett par underbara hundar eller har man ett par underbara hundar? Bra fråga, jag tar nog båda alternativen som svar. De är lite svåra att fota när dom springer runt och runt i hagen som om det var deras racerbana. Den enda som inte var med i leken, och inte brukar vara med i lekarna, var lilla Appo. Våran hane tycker mer om att ligga vid husse och ta det lugnt.

Har ni några frågor angående våra hundar, eller rasen, är det bara att kommentera under så svarar jag via ett nytt inlägg! Söta lilla Melwin

 
Så liten och så söt. Som ni kanske läst var jag ju hemma hos Natalie förut under dagen och som sagt jag hade med min kamera. Då kunde jag inte undvika att fota den lilla. Jag har pratat om det enda sedan hon fick hem honom så kände att det var dags nu. Han var svårare att fota än mina hundar för han är snabbare och man har bara en bråkdels sekund på att ta fotot i den rätta stunden. En rolig utmaning helt enkelt. Dock blev jag lite frustrerad när jag såg det perfekta fotografiet på honom och missade det. Kameran hängde inte med, eller så kan det lika med varit hjärnans signaler till fingret.

Efter fotostunden på Melwin fick jag världens fotosug. Så när jag kom hem sprang jag runt med hundarna och fotade dom med, men bilderna kommer jag inte ladda upp förens imorgon. För nu ska jag ta och lägga mig i sängen innan mina ögonlock sluter sig totalt och jag slår huvudet i tangentbord!
God natt på er allihopa! Svar angående min Disney-tröja

 
Svar: Köpte den på HM för över ett år sedan (på ett ungefär). Helt underbar och jag skulle kunna bo i den om det var möjligt. Är inte så säker på om den finns kvar och köpa eftersom det var så länge sedan jag köpte den, men det skadar inte att kolla.Framtidsplaner

Detta är nog ett uttjatat ämne när det gäller för er. För hur många gånger har jag inte tagit upp det och nämnt att snart händer det, men jag säger det åter igen: Snart händer det grejer! Sälja tavlor, ta beställningar. Jo. Här planeras det med pennan i högsta hugg. Dock är inte allt klart än så tyvärr jag kommer inte ta emot era beställningar ännu. Men håller ni utsikt konstant så kommer det nog dyka upp snart!

Har inte hunnit blogga så bra nu det sista och detta beror nog mest på att jag försökte slappna av innan skolan drar igång. Inte för att jag lyckats så bra men... Jag burit mer än 300 kg (totalt) fram och tillbaka till en husvagn. (Enda träning jag haft under sommarn) Jag haft näsan vid ratten och kört några varv i Vargön. Jag har varit packåsna åt Natalie när hon shoppat bort halva plånboken. Jo, men vänta lite. Jag har legat i solen och målat. Det var avkopplande!!
 
 
Idag är det städ-dag. Jag har precis dammsugat och skurat klart min våning. Puh! Nu är det bara att jaga iväg all damm på hyllorna. Ställa ordning böcker som nu ligger över hela skrivbordet. Bädda sängen. Vad mer? Jo, sortera hyllan i toaletten. SEDAN blir det lite avkoppling för min del, alltså gå iväg till Natalie med älskade kameran och fika lite. Mediaskadad? Jodå lite!WIP 2: Keep dreaming (digital)
Purple
Livestream, ja eller nej?

Ska man skaffa ett livestream konto så folk (alltså ni) kan kolla live när jag målar digitalt? Jag har tänkt på detta ett tag nu. Jag vet många som har konto där och jag själv tycker det är jätteintressant att sitta och kolla. En utav dom är Drobvirks som målar för det mesta serier. Jag älskar hennes stil att måla och sätta ljus/skuggor på sina karaktärer.

Så dagens fråga till er: Ska jag skaffa ett Livestream konto, ja eller nej?Tisdag morgon

 
Gammalt ph.

Det var en tidig morgon idag. Jag var uppe redan klockan 7! För vid 8.00 skulle vi hoppa i bilen och iväg till Strömstad för att lämna av lillebrorsan på läger. Resan hem diskuterade jag och mamsen om pengar och framtidsplaner. Jodå, sånt gör vi. Ska vara en sådan ängel och skriva upp en plan om mina pengar och sparandet.

Snart blir det att sticka iväg till Natta och tjöta lite över en kopp kaffe. Färgade nyss ögonbryn och fransarna. Kände att de hade blivit lite bleka över sommaren. Underbart att gå sminklös och ändå se relativt frisk ut! Så är det. Nu får jag gå innan Natta dör utav ensamhet och Michaela-brist.Tiden bara flyger iväg

 
Måndag, första dagen på veckan. Nästan hela sommarlovet har nu flygit förbi. Nu är det bara 10 dagar kvar tills skolan drar igång igen. Känns helt underbart faktiskt. Träffa alla saknade igen och prata om allt och inget. Som vi i MET11 brukar göra, men oftast brukar samtalsämnet vara mat/fika, bloggar, tumblr eller instagram och ibland andra underliga ämnen.

I vilket fall som helst så vill jag att de sista dagarna ska gå fortare. Är det möjligt att sova bort tiden? Mjo, men känns lite långtråkigt att sova hela tio dagar. Så istället för att sova ska jag sätta mig och måla bort tiden!WIP: Keep dreaming (digital)

 Dagens

 
 
Ikväll blir det iväg till bilträff i Tibro med Mickan. Känns skönt att för en gångs skull komma ut och hitta på något. För om man räknar bort all datasittande har jag inte gjort någonting idag! Skäms Michaela, skäms. Det är skinande sol ute, nästan uppe i 20 grader och du sitter inne? Okej, jo jag var hos Farmor en sväng med pappsen och tog en kopp kaffe..

Har fått igång min iPhone igen. Den var bara total urladdad. Fast jag behöver fortfarande en ny eftersom den har söndrigt glas och är grymt segt. Tack vare lite ström till Fånen kan jag nu kolla Instagram igen. Så för er som inte vetat om att jag smyger runt på Instagram lite då och då, kan ju ta och kolla in mitt konto bymichaelao och kanske till och med följa mig. Hoppsan, vad hände med mitt hår?!

 
Jag vet inte riktigt vad som flög in i mig igår, men något galet var det iallafall. För har inte mitt bruna längre, och jag har inte blont heller. Utan det är mer ljusljusbrunt med ljusare slingor. Och jag har inte gjort side cut utan fortsätter med att sätta upp det. Fast kanske blir att göra det ändå. Om mitt hår inte var så långt och det skulle ta evighet att få det att växa ut skulle jag göra det! Utan problem.

Nu är bara frågan ska jag göra det ljusare? Eller låta det vara som det är... Bra fråga. Bra fråga. Låt mig tänka på den lite. Ne, jag vet inte. Antagligen kommer jag inte orka göra mer. Är rätt nöjd för stunden, får väl se hur lång tid det tar tills jag tröttnar på detta!Dropp,dropp, dropp

Orkar inte med Sverige ibland. Det bara regnar och regnar hela tiden, men man ska inte klaga för mycket. För då blir det alltid värre än vad det redan är. Jag har iallafall fått underbara dagar ute på kusten. Sol (nästan) varje dag och min hy är inte lika vampyrlik längre. Håret är lite mer solblekt än innan och kommer antagligen bli ännu blekare om några timmar.

Som ni ser har jag åter igen fixat en ny liten header. Inget speciellt. Utan bara fina små bilder från mitt liv. Och instagram. Ni som har mig på Insta har troligen märkt att min närvaro inte varit så aktiv. Enkel förklaring: Iphone-laddare broken. Så jag kan inte ladda min iphone, och inte kolla Instagram. Känns faktiskt väldigt sorgligt, eftersom jag kollade Instagram mer än facebook. Men så är det. Bara att vänta på att man får en levande Iphone igen...

Har som vanligt inga roliga bilder. Och ingen ny video. Och jag laddat upp allt för mycket konst nu det sista. Känns det som. Så vad ska man visa? Ne, ingenting idag. Kanske imorgon! Då ska jag visa något som kanske får er alla att tappa hakan. Kanske.Neh, men vad händer?

 
Varför inte måla den digitalt också? Målade Line art över fotot jag tog, sedan var det bara dags att färglägga. Hade tänkt redan från början att den skulle färgläggas digitalt. Faktiskt. För det första har jag inte bra färgpennor. Sedan blir inte färgen lika stark. Och för det sista så tycker jag inte det är lika underhållande.

Sängen, here I come. Det blir att fortsätta imorgon istället. För dagen idag är nu över! (För min del.)Screaming Lion (without birds)

 
En läsare bad mig ladda upp "Screaming lion" fast utan fåglarna. Och här är resultatet! Bättre, eller sämre? Vad tycker du? Kommentera under. Det skulle vara roligt att höra eran åsikt om detta. För denna lilla målning kommer antagligen skrivas ut i större format och sättas upp på väggen. Denna och min senaste "Keep dreaming" är några av mina målningar som jag skapat ett personligt budskap till. Med ett leende på läpparna
Underbara bror

 
 
Vad skulle jag göra utan min underbara lilla töntiga broder. Småbråk händer väl, men det ingår i syskonskapet. Men det händer oftare att vi bryter ihop i skratt och tårar. Då syftar jag på jag-skrattar-så-jag-dör-tårar. Ibland så lyckas vi med det rätt väl.

Om någon undrar så kan jag svara redan nu. Jag tycker om att göra finfina grimaser på foton. Diggar mest mina enorma ankläppar. De är grymt fina.
 

 
 Svar till Anonym:
"Kan du inte lägga upp den här och på facebook utan det som flyger ur munnen?? asså den är jättefin nu.. men jag tror att det skulle se bra ut också.. :)"

Jag ska fixa det med "Screaming lion" du bad mig. Så bilden kommer väl antagligen upp idag kväll eller imorgon. Det är bara att jag ska öppna upp PS och gömma ett utav lagrerna och spara. Inget anvancerat, men tiden är icke lång nog i min lilla värld.Keep dreaming

 
Blyerts teckning, A7. Ska färglägga den i datorn, men det blir inte förens senare för nu blir det att måla lite beställningar. Kanske ta en kopp kaffe innan. Det låter galet gott! Jo, så först får det bli kaffe och kaka, mums.Doft utav havsvatten

 Kustenlivet

Jag hoppas ni alla haft en mysig sommar än så länge. För det har verkligen jag! Har inte haft så mycket tid över till att blogga (som ni kanske märkt). Förra fredagen firades "pojken" som då fyllde ett år äldre, 19 gamla år. Underbara vänner och mycket, mycket skratt. Den dagen är ett minne man knappast kommer glömma i första draget. Lördagen när alla var smått sega i huvud och kropp stack jag till kusten med familjen. Vill också påpeka att tröttheten fortsatte till söndagen..
 
Så på västra kusten, inte alls långt ifrån Kungshamn, lever jag och familjen på sol, vind och vatten. Okej, det kanske inte är så troligt, men du får tolka det med en smula salt. Jag hade tänkt ladda upp massa bilder som jag tagit under de senaste dagarna, men blogg.se vill inte ladda upp dom. Bilderna laddar i all evighet. Därför blir det ingenting idag.

Istället för att detta skulle bli ett roligt inlägg med massvis med bilder blir detta ett inlägg med endast text och tråkigheter. Suck. Ni får stå ut med det tills bilderna kan laddas upp. Nu ska jag fortsätta med "Keep dreaming". Snart klart, snart!