Red Riding Hood Dropdown Menu

Oh girl..


Lite kladdigt, men allt eftersom kommer jag bli bra på miljön med. Det gäller bara att träna, träna och träna !Ny miljö till "Girly"

Precis startat upp ett Instagram konto. Så följ mig: bymichaelao

Håller på att måla bakgrunden till "girly". Detta är första gången jag målar en miljö till min bild så det kommer bli intressant faktiskt. Inte alls säker på att det kommer bli bra, men jag hoppas på det. Dra några streck, sudda lite så och en till skugga där. Det borde ju inte vara så svårt att måla en miljö? För jag vet ju redan hur jag vill ha den. Frågan är om jag har sådanna skills och lyckas få det som bilden jag har i huvudet. Troligen inte..Fläta, fläta, fläta

tråkigt liiiv...You only live once
Nirvana - Come As You Are
Ge mig pengar!

Gud vad jag vill till P&L. Jag tänker vara fattig i flera tusen månader bara jag kan åka dit... Kanske inte tusen, men iaf två-tre månader. Ja, man får väl bara hålla tummarna på att pengarna rullar in så man kan åka upp. Det var allt jag hade i tankarna. Första lektionen börjar 9.30, TAGGAAA (eh neh). Nu ska jag fortsätta jobba!Söndag
Tiotusen kilo potatissallad

Idag är nog första dagen under lovet som jag gått upp i bra tid. Alla andra har jag legat i sängen och slöat till elva-tolv. Oja, det är grymt skönt med lov! Slut tjatat om det nu. Är iallafall i Falköping stad och hjälper Mormor med förberedelserna inför kalaset imorgon. Hela morgonen har jag gjort massa potatissallad! Det är egentligen inte mer än tio kilo, men det känns som det är massor. Ja, vet inte vad jag mer ska berätta.

Jo, var på posten förut för att skicka iväg ett paket till Ebba. Och jag vet inte om det är jag som hör väldigt dåligt eller om det faktiskt var hon (bakom kassan) som pratade väldigt tyst. Något utav det var det, för sa "va?" ett antal gånger.

Nu blir det att ta eftermiddagsvila. Kolla lite Naruto, sedan läsa Harry Potter. Jätteintresant jag vet!Thumbs up!

Först blev det en biltur till Torp och Överby med mammsen. Mycket tjöt och sådant mys! Jag har en enormt stor skadeglädje, jag höll på att skratta ihjäl mig när mamma lyckades med att snubbla på sin egna fot. "Du skriver inte ut detta på facebook!" Nej, det är lugnt mamma. Tänkte bara dela det i min blogg och till resten av min "stora" vänskapskrets. (Kort sagt, det är inte så många som kommer veta om det.)

Nu ska jag lägga mig i sängen och läsa lite mer Hp. Antar att jag kommer sätta mig och spela sen. Köpte Final Fantasy iförrgår och har inte haft tid att pröva det än. Så tror det är dags nu. Annars kommer det ligga och mögla och det vill vi ju inte! Chaochao.. or something like that.Life is Now

Aldrig mer vakna upp

Jag öppnade dörren och slängde ifrån mig min tunga väska. Min kropp värkte och var dödstrött efter den vardagliga resan. Jag var såpass trött att jag inte la märkte till att Den personen stod mitt i rummet och stirrade på mig med sina blå ögon. När min blick lyftes och mötte ögonen som jag nästan hade glömt av. Min mun öppnades, men det kom inte fram ett ljud. Jag gav upp att försöka säga något och kastade armarna runt henne. Mitt ansikte lyste som solen och jag var mer än lycklig. Jag viskade vid hennes öra alla de ord jag velat säga henne, alla de saker jag velat förklara. Våra fötter snubblade runt och vi la oss i sängen. Våra blickar möttes och vi bröt ut i ett skratt. Där låg vi och kysstes bland all glädje, mellan allt fnitter. Vi ramlade ner på golvet och skrattet ekade. Vi var lyckliga, för vi var tillsammans igen. Efter mycket skratt och småbråk på golvet ställde vi oss upp igen. Jag sträckte över min hand och tog upp presenten. Mina läppar formade sig och sa: "Jag älskar dig mer än vad du vet om."

Allt omkring mig suddades ut. Hade jag svimmat, eller vad är det som händer mig? Allt var svart. Jag kollade runt i rummet. Jag hade vaknat. Aldrig någonsin har jag varit så ledsen över att vakna upp mitt i en dröm. Bredvid mig låg mitt gossedjur och stirrade blint upp i taket. Kuddarna låg utspridda över sängen och täcket låg tätt intill min kropp. Allt var bara en dröm. En dröm och inget utav det hände. Jag la mig på kudden igen och drog ihop mig i fosterställning.Video: Ute i skogen(förinställt inlägg, för jag är inte vaken än. MOAHAHHAA)
Kommer ni ihåg inlägget från den 2 Mars? Antagligen inte, klicka på länken för att kolla. I alla fall den dagen var jag och Theo ute i skogen och filmade/fotade. Lägg märkte till hur fint jag springer in i pinnen och slår upp mitt knä! Så fantastiska vackert... Som en antilop på balett.

GUD. JAG ORKAR INTE MED ATT JAG GJORDE EN MEGASUPERTÖNTIG INLEDNING, men jag ville verkligen ha med det klippet och ja... Jag haft en tråkig dag helt enkelt. "Kom igen Theo, kämpa på! Visa mig din fuldans." Ja, är man normal så är man. Den är så fin så.

Och som jag frågade i videon (slutet): Vad ska jag och Theo filma här näst? Skattjakt, rädda renarna som är fast under isen, sitta och göra ingenting eller helt enkelt göra det vi brukar?T.Mills - The boom

(förinställt inlägg)Video: NormaltOkej, nu gör vi så här. Ni föreslår något jag ska prata om, sedan ska jag prata om det som bara deeen.... Så jag inte sitter som jag gjorde igår och filmar ingenting. Väldigt fin stillbild som alltid.Till Vem-du-nu-är.SVAR:
Du är bara avundsjuk.. Japp, säg inte emot. Det är du!

Jag vet inte vem du är eftersom du inte ville gå ut med namnet, men vem du än är så vill jag bara säga dig att du kan lägga av med att klaga på andra personers utseende. Jag älskar hans stora framtänder. Han är grymt söt med stora kanin tänder. Fast man kommer inte lägga märke till dom lika mycket sedan när hans "vuxentänder" växt ut. För det är just därför man märker av dom så mycket, han har tappat mjölktänderna bredvid. För egentligen är hans tänder är inte större än dina eller mina.

Det finns mycket som gör en person speciell, stora som små. Tänder till födelsemärken. Man ska inte klaga på något utav det. Det är de små sakerna som gör varje individ speciell. Ja, det var nog allt. Så kom ihåg mina ord, alla är fina. Alla har något speciellt som ingen annan har. Min lillebror har just nu sina "stora" tänder. But so do I? Det är inte "sjukt fult", det är bara sjukt gulligt. End of story bye.Girly
WIP från start till slut: Girly

För bättre bild och upplösning gå in och kolla på DeviantART, länk.

Beskrivning:

1
: Lineart. Plus stödlinjer som visar hur skuggorna ska ligga. Väldigt, väldigt enkelt.
2: Grundfärgerna. Alla grundfärger lagda, förutom shortsen eftersom jag inte hade bestämt mig hur de skulle se ut.
3: Skuggor, ljusskimmer och make-up. Jag jobbade väldigt mycket med ansiktet och det enda som ändrades efter tiden var ögonbrynen eftersom dom satt konstigt i början. Skuggorna och skimmret gjorde jag genom många, många lager! Ibland smetade jag själv för att göra så det smälte ihop och ibland tog jag Filter>Blur>Gaussian blur till hjälp.
4: Shorts och glaset. Som ni ser började jag måla på shortsen, blåa. Väldigt enkelt. Är fortfarande inte så bra på att måla digitalt tyg. Därför ser det inte så "proffsigt" ut, men som sagt man lär sig eftersom tiden går. Här märkte jag också att glaset behövde göras om helt från grunden. För skuggorna var ojämna och det såg ut som en katastrof helt enkelt. Så jag tog bort glaset lagrerna och gjorde om grunderna på glaset.
5: Mörkade ner huden, skuggor på glaset. Bara för att få skuggorna och ljuset att synas ännu mera. Få mera djup och så. Sedan tyckte jag hon skulle passa mer som brunare än blek. Målade till skuggor och bubblor på/i glaset.
6: Finish! Mer skuggor, fixade till glaset. Håret målat och klart. Ännu mer skuggor är också tilllagda för att få ännu mer djup än vad den hade i början. Allt små pill klart.Galen tjej


Tagit fram plattan igen, för nu blir det att måla klart min senaste digitala målning "Girly". SCORE! Ooojah, senare ikväll kommer det KANSKE upp en video. Eftersom jag älskar att skämma ut mig och så. Eh, neh. Men iaf. DET ÄR PÅSKLOV!

Plus. Ni får gärna komma med tips vad jag kan göra. Måla något? Filma in något? Eller helt enkelt skriva om/beskriva något? För i så fall skulle jag få det lättare att uppdatera oftare.Be happy


Someone is thinking about youJag saknar dig mer och mer för varje dag som går

If the moon fell down tonight

" Everytime I see your smile
it makes my heart beat fast
And though it's much too soon to tell
I'm hoping this will last "