Red Riding Hood Dropdown Menu

28 November

Det finns en tjej som länge funnits i mina drömmar och givit det leendet jag bär var dag.
När jag blundar finns hon alltid där och ger mig ett leende. Hon kollar på mig med blicken som alltid gör mig lika knäsvag. Hon går närmre mig och jag lägger armarna runt henne. Nära mig kommer du aldrig frysa. Jag tar ett djupt andetag och känner hennes doft. Exakt samma doft som finns på mina kuddar (och i hela mitt rum) efter hon varit här. Jag önskar ofta att detta inte bara skulle var tankar i mitt huvud utan faktiskt skulle hända varje dag, varje kväll.

Det finns en tjej som alltid haft en bit av mitt hjärta och för varje sekund får hon en allt större bit av den.
Du får mitt. Jag får ditt, ifall jag har tillåtelse av dig. Jag skulle inte kunna krossa något så värdefullt.
Jag känner det du känner och tänker ibland exakt som du tänker. Som de stunderna då vi säger något exakt samtidigt, mitt hjärta skrattar och jag känner verkligen hur livet är underbart.

Det finns en tjej som lever det liv hon vill och inte bryr sig om vad andra tycker. Du vet en sån där person som verkar ha ett underbart liv. Hon har ett underbart utseende och hela hennes personlighet utstrålar glädje. Jag skulle kunna se på henne en hel dag utan att kunna släppa min blick från henne. För gud, hon är jättevacker. Denna tjej är jag grymt stolt att kunna få kalla min.


Det finns en tjej vid namn Ebba. Henne är jag väldigt väldigt tooootaalt förälskad i. Jag vet att hon troligen kommer läsa denna någon gång. Jag hoppas verkligen det. För ja, texten är ju trots allt till dig. I♥UYou have my heart


Nu blir det iväg till Tjörn och umgås med mongos Ebbis över helgen. Ska be henne att hjälpa mig med mina läxor (såå romantiskt) och sen får jag ta och hjälpa henne med sina som gentjänst. Alltid mysigt. Menmen, kommer ju ha datorn med mig så något inlägg och bilder flyger nog upp under helgen. Det märker vi!

( Imorgon blir det iväg till Göteborg en sväng! )For The KeepingClose the door
I don't wanna let the cold in 
Cause the night is getting older and I'm tired

Hold me close 
And I won't let another soul in
Cause you are everything and all I need tonight 

You have my heart 
Yours for the keeping 
You are the first thing I believed in 
And now I'm yours and you are mine tonight 

Take my hand 
Cause I don't want to be without you
You're my anchor and my lighthouse in the storm 

Lead the way
Cause I don't want to walk without you
You're a the rose amongst a bitter world of thorns 

You have my heart 
Yours for the keeping 
You are the first thing I believed in 
And now I'm yours and you are mine tonight 
My heart is yours
It's clean and healing 
You've closed the wounds and stopped the bleeding
I'll give you all I am, give you my life

And I will never let you down
And I will never turn away 
And I will never be alone another day 
Cause you are everything and all I need tonight 

You have my heart 
Yours for the keeping 
You are the first thing I believed in 
And now I'm yours and you are mine tonight 
My heart is yours
It's clean and healing 
You've closed the wounds and stopped the bleeding
I'll give you all I am, give you my life

 

 

 

 

Asså så grymt underbart vacker låt så jag tror jag snart börjar lipa.
Älskling, jag vet att jag är lite fjollig, men kan inte sluta tänka på dig.

 
Detta är min vän, StewäänJätteseriöst, verkligen. Mega jätteseriöst! Nu blir det plugg. Åter igen..  *suck*Bus i sängen


(Bilder från igår) Man blir alltid lika glad när man ser mongot busa runt. Hon är ärligt en mongolid valp. Man mår lite bättre i kropp, huvud och själ när man busar med henne. Ändå att det gör ont när hon biter med sina valptänder så står man ut bara för man kan ju inte visa sig svag för någon som är så liten. Eller?När jag ska laga mat...

Förväntan:
Verklighet:
bilder från tumblr


Neh, så illa är det verkligen inte. Jag kan laga mat! Kanske inte bara den bästa på det. Sedan om man jämför min kunskap på att laga mat med Ebbas såå.. ja.. ingen kommentar på det. Kan ju trösta genom att säga er att jag är bättre på att baka. Kan va för det alltid blir mycket godare.
OCH SEDAN SÅ! Jag äger på att göra pannkakor. Så. Slut.Ännu en dag som sjuk

Sjuk. Ont i halsen, men det är bättre än igår. Ibland för kallt, ibland för varmt. Piggare än igår, men känner mig fortfarande sjuk. Det är alltid lika roligt. Inga läxor gjordes igår och därför är jag tvungen att göra dom idag. *suck* Blev så inne i mitt målande så inget annat blev gjort. Det kommer inte komma upp några WIP-bilder eftersom dessa teckningar är en liten surprise. Än så länge är jag riktigt nöjd! Kan trösta er med att de kommer upp när det inte är lika hemligt längre.
Nu ska jag ge mitt tredje försök till att plugga. Ett lycka till skulle trösta!Sjukling

Blev hemma från skolan idag för jag är förkyld. (yiiipiie) Nej. Skit tråkigt. Jag måste försöka bli frisk till helgen eftersom jag ska träffa Ebba dåå. Jag är super glad tjej för det, JAPP! Jaadu, Min hals gör ont. Jag är trött i ögonen. Och jag vill måla. Men måste egentligen plugga. Eeh, vi målar först till lunch. Sen pluggar jag.
Känner mig fett normal som har en konversation med mig själv på min blogg. Inte alls sjuk. Nej!


Måste bara påpeka att jag är fett rädd för mig själv just nu. Märkte att jag skrev VI istället för jag.  Är jag schizo?Svart & vitt

bilder från tumblrMer plugg

Ännu mera plugg och det är ju alltid lika kul. Eller vad säger du? Och jag kan ju säga er att min läxberg växer och är nu högre än vad det var igår. *suck* Hatehatehate, mhm. Kanske borde göra klart en läxa i taget så det minskar och inte ökar. Låter som en bra idé. Men det är det att jag hittar alltid annat som är roligare typ som måla, facebook, tumblr, bloggar och allt sånt där. 
Nej, nu ska jag göra det jag egentligen ska göra: Plugga. Hei!Mmmarabou
STUDY HARD
Lego - ett sätt att bygga upp fantasin

Varit hos farmor hela dagen och var då en jättesnäll storasyster som byggde lego med mina småbröder hela dagen. Det slutade med att jag satt som legonörd och byggde upp massa saker. Fängelse med fälla, en monstermaskin, ett vapenförråd. And you name it. Hade nästan glömt hur kul det är att bygga lego.
Jag meddela denna underbara uppenbarelse till Ebba, men hon höll inte med mig. Hon tyckte lego är tråkigt, men.. NEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEJ! Det är kul. För jag va Harry Potter, coolt mhm. Så punkt slut. Nu ska jag bada.

weheartitAppollon, Elektra och lilla KaisaVar ute i hagen med hundarna tidigare idag och passade då också på att ta lite foton. Jag tog en massa foton, men lägger inte ut alla eftersom det blev rätt många och vissa va suddiga. Några bra blev det allt i alla fall.
Det övre och lilla bilden till höger är Appollon. Lilla vänster bilden är Electra och lillskiten på de andra är Kaisa.

Hoppas på att köpa ett bättre objektiv snart. Tänker på ett fast objektiv. Vad skulle ni tipsa?Vi tjejer...

Vi springer runt i huset medan vi borstar våra tänder.
Vi läser på schampo flaskan i duschen.
Vi skrattar åt våra egna skämt innan vi berättar dom.
Vi behöver ingen klocka eftersom vi har en mobil.
Vi hatar när vinden förstör våran frisyr.
Vi kollar i kylskåpet 10 gånger om dagen utan att äta något.
Vi kan se samma film 10 gånger.
Vi måste ringa till våra mobiler för att hitta dom.
Vi kan kolla på klockan för att sedan glömma vad den visade.
Vi vänder på kudden för att sova på den kalla sidan.
Vi sätter våra alarm tidigare så att vi kan ligga och sova längre.
Innan vi går och lägger oss räknar vi ut hur många timmar vi sover.
Det stämde halft in på mig så va tvungen att kopiera den!Sanningens ord

Inspiiii
Vid vattnet är jag trygg

1 nov -11
Solen kliver upp och speglas i det vattenblåa. Himlen möter vattnet utan att ge ett tecken på horisont. Vattnet ligger stilla och man ser hur det djupa blå blir djupare mörkblå. Man ser hur bergen växer upp under vattnet och skapar en fantasivärld som man inte trodde fanns och de ger ens tankar en fri stund att flyga iväg bland molnen.

Vattnet brukar ses farligt, men här känner jag mig alltid trygg och inget kan slå mig. Jag dyker i som alla gånger förr och min kropp omfamnas av vattnet och ger mig den där varma känslan som bara den kan. Min blick möter centrum och jag förtrollas bort i det svarta hålet. Vattensjälen dansar ut likt en sjöjungfru och gör mig sällskap under min magiska dröm. Jag söker mig alltid hit ändå om jag är flera mil bort. Allt verkar så otroligt, osannoligt, men jag vet att allt är sant. Platsen finns. 
Vackrare än denna skapelse kommer jag ej finna. Här ska jag bofästa mig. I de gyllene slott på den högra delen av sjön. Där kommer jag förbli ett med detta vatten. Där kommer jag för alltid vänta på att bli din.


Tolka det som ni vill. Bokstavlig. Liknelse. Hur som. Ni kommer nog ha det svårt att komma på hur jag tänkte när jag skrev den. Skulle vara kul om ni kommentera hur ni tolka den.Linux, sommaren -11

En gammal bild från sommaren i år, men denna bilden gör mig alltid så glad. Man ser verkligen hur charmigt söt han är. Detta är en av mina småbröder och kan säga er att det finns ingen som är ett sötare motiv än de busfrönen!If you say it, then mean it
Normal humor
Deaad to the interneet

Vårat internet är urkopplat hemma och därför kan jag inte blogga, kolla tumblr eller facebook. Men passar därför på när jag är i skolan! Vet inte när vi fixar tillbaka det, men hoppas snart eftersom jag måste få in en uppgift imorgon.
bild från tumblrKnasig, men sockersöt
Kallt som satan!

Är galet trött och fryser som bara den. Och för att göra det ännu bättre så har jag ont i halsen med.
För att bota emot min kyla tar jag en sprite och en skål chips, lägger mig i sängen och läser lite i Sugercoated. Känner mig lite smått awesome när jag läser engelska. Såå, nu ska jag gå och vara allmänt awesome.

Och. Jag är hungrig. Kom med mat?Jag har en annorlunda syn på livet

juli -1111/11/11 - Make a wish
MIN LEKSAK!
Beautiful skin


Tänker på att måla till någon enkel bakgrund, men har inte kommit så långt än. Har isåfall tänk att måla en svart bakgrund som tonas upp till ljusare runt henne och lägga till hennes skugga som slänger sig mot "väggen".
( Kommer kanske lägga upp en enkel GIF av tre bilder jag tog igår under självaste målandet. )

Kritik uppskattas!En ny i familjen - Kaisa
Mitt leende skiner upp..

..när jag tänker på hur mysigt höstlov jag haft. Bästa på länge!
Ebba kom hit i Fredags som ni vet, men hon åkte hem för två dagar sen. Så det känns rätt ensamt och tomt utan en coolunge efter en som retas och nyps. Vi har gjort massa, men har inte kort på allt dock, men några tillfällen har vi kort på iaf!
Jag har inte skrattat så här mycket på länge och Alekz är en av alla som vi ska tacka till!