Red Riding Hood Dropdown Menu

new naked woman!

Hitta den oklar i min teckningmapp - gjorde klart den på en timma.
( Blixtern tar bort mkt av skuggningarna! )Happy world! (Bubblor♥)

<- miniatyr på bilden fast handmålad
Jag varit sjuk i två dagar nu, och har därför haft tid och målar lite extra. Målade först för hand (miniatyr över) och sedan målade jag alla färger i datorn. För den skulle inte varit lika ljus och mumsig om ja skulle målade me färgpennor. Därför målade jag denna i datorn.
MEN! I skolan (på bilden) så håller ja på med en större för hand (A3), med mkt mer gottesaker. Får se om jag blir klar med den nästa lektion, annars tar ja hem och målar på den.
Färgläggningen gjorde jag i ett lager under hela självaste teckningen (de svarta strecken). Vet att regnbågen inte blev så himla bra och jämn. Men orkade inte koncentrera mig mer på den.
Hur jag kom på idén:
- Ja, Gulliga saker i min tankar. Som jag sa (där uppe) håller jag på med en ännu större och den har mer saker jag gillar. Tänkt att sätta allt jag gillar på en teckning, men det är rätt svårt etersom det är rätt mkt jag gillar. Jag kallade denna teckning kladd när ja inte hade färglagt. Nu ser den mkt gulligare ut! Fast jag kallar den fortfarande kladd.
En till sak bara: JAG ÄLSKAR BUBBLOR ! ♥Tears falls down

Här är resultatet att måla utan mål.
Jag vet att det är konstig form på ögonen, men det är meningen. Pilarna kom dit för det såg mer unikt ut än massa tårar, och sedan är tårar svårare att göra!Snabbmålad - kort kjol

För en gång skulle målad i negativ svart/vit eller vad man nu kan kalla det!Undead girl


" When I'm dead. I want you to have my heart. "
Neh, men ja målade helt utan tanke på vad det skulle bli, men ett resultat blev det i alla fall. Tänkte bara lägga till att jag älskar mina nya pennor som jag fick från mammsen och all skuggning som är på teckningen syns inte för blixten på kameran.
Det som är i handen ska se ut som ett hjärta, men blev suddigt eftersom jag inte fick någon bra bild som var fokus på hela. Jag kan garantera er att hjärtat ser ut som ett hjärta irl.
KommenteraUppdraget: Måla mig själv

Min första tanke när jag fick uppdraget från en kompis var:
- yes, en riktig utmaning.
För hur ska man kunna måla av sig utan att ta de från en bild. Jag kan bara säga att det är riktigt svårt. Bara grunden tog några timmar!
Att färglägga tog ännu längre tid, eftersom Jul och nyår kom imellan allt och då var man med kompisar och släkten. Det tog flera lager att färglägga. För varje ny färg tog jag nytt lager så det skulle bli så jämnt som möjligt!
Och nu frågar jag dej:
Är det likt mig? Vad skulle kunna göras bättre? Tips och förbättringar är välkomna!