Red Riding Hood Dropdown Menu

Yepp, så är det.

Sov morgon till 10 och det kändes gott med lite extra sömn. Nu ska jag springa iväg till bussen och loda runt i skolan tills vi börjar lektionerna. Får se när jag lägger in nästa inlägg, men det lär ni ju märka!Dagen flyger förbi

Skoldagen har varit seg, men rätt underhållande ändå.
Tagit lite bilder med Natta idag så dom kommer upp senare.
Nu ska jag och Nattisen iväg till henne och skojja runt!
btw: Jag är brunett nu. (bild kommer)En hemlighet som ingen annan vet.

Det finns en sak jag vill berätta, men just nu vill jag hålla det för mig själv.
Får se om jag har modet att berätta det imorgon.
Om inte. Så lär alla märka det.Första "riktiga" skoldagen färdig!

Tjeenare kvinnor och män, här sitter jag på LBS och bloggar.
Som jag sa första "riktiga" skoldagen med lektioner har nu slutat. Det enda vi gjort är att få information vad vi ska göra denna terminen. Så det är inget speciellt.

Sedan som ni kanske märkte så hann jag inte blogga imorse eftersom man hellre hinner med bussen än att lägga in ett inlägg, men nu har jag i alla fall slutat och ska nog dra mig mot Vänersborg. Dock är jag inte säker på det än. Kan ju lika med stanna lite i Trollhättan. Jag ska fota inom temat "cykelhjälm". Hur det nu ska gå... Det är till en jobbansökan jag ska göra. Så hoppas på att få några bra bilder. Några tips kanske? Sista dagen är på onsdag.

I vilket fall som hellst så kommer det bli några bilder. För man kan ju inte gå och ha kameran med sig UTAN att fota.
Nu ska jag sätta mig och fortsätta vänta på Alekz. Så ska vi ta bussen till stan. Därefter märker man vart jag tar mig.R.I.P Johan Remmelg

Alla ger en tyst minut för honom.Tågresan gick som på spår.

ph: "Trä-tåg" på Herrljungas station
Varit hemma sen 18:00 efter en 45 minuters långa tågresan hem till Vargön. Inte så underhållande, men träffade ett par kompisar på tåget så satt och snackade tiden lite fortare. 

Var nyss ute och träffade Natalie och snackade lite. Tyvärr, blev det inte så länge eftersom jag måste upp tidigt imorgon till skolan!
Får se om Ebba hinner ringa innan jag somnar, men jag hoppas faktiskt på det. Godnatt!Nu är det klartt!

Kollaa! Allt är klart nu. Hittar säkert något jag vill fixa till efter ett tag. Men jag är nöjd än så länge. 
Har också laddat om många bilder eftersom dom gick över kanten och det såg galet fult ut. Nu vet jag vilken storlek bilderna ska vara och jag känner koderna innan och utan (nästan). Eftersom jag byggde upp allt förutom vad som fanns som grundkoder. Väldigt kul att veta, jag vet! 

Nu blir det att packa till tågresan hem till mamma.I drömmarnas land är allt möjligt.

Jag har alltid varit den som har lite speciella drömmar. Fantasin är la något som jag har mycket av. Jag dröm allt ifrån maschmallows på spindeltrådar till en gnome från stockholm.

I alla fall i nattens dröm var jag en liten lila (eller grön) drake. Hela drömmen var uppbyggd som ett spel. Man var i en liten by vid en bergkedja. I byn fanns det konstiga varelser och bredvid byn fanns en sjö vid bergkedjans kant.
Det fanns små monster man kunde slå och stora bossar som man var tvungen att klara av för att gå vidare. Första bossen var en stor snigel! Då menar jag inte en vanlig snigel. Utan den var mega stor och hade skorstenar på skalet. Den hade slemmiga armar och stort huvud som stack fram i hålet. Om jag inte minns fel så var den väldigt gammal och hade en käppliknande pinne i handen. En sak jag kommer ihåg är att den pratade om något, men om vad uppfatta jag inte. Den stod hela tiden i sjön bredvid bergkedjan. Jag mosa den iallafall genom att spränga berg. När berget sprängdes väcktes en vuxen drake som var 10 gånger så större än mig. Jag jagades och var tvungen att flyga till byn för att gömma mig. Min kraft var typ slut efter fighten med snigeln så jag kunde inte flyga. Så jag gömde mig i ett par buskar och slängde över lite jord över mig för att kamoflera mig. Den onda draken gick klumpigt in i byn och förstörde massa hyddor. Jag låg där gömd och såg hur den kom närmre och närmre mig...

Sen kom mina småbröder in i mitt rum och skrek: "MIICKAN, DET ÄR FRUUUKOST!"
Så jag kan faktiskt inte säga hur det slutade eftersom jag vakna mitt i. Skulle faktiskt vilja veta hur det sluta. Jag gillar drömmar. För dom kan göra sånt där som inte är möjligt i verkliga livet.
Stackars lille grod-vän

Kvällen rullade och det tog sig en liten stund att få småbröderna Loah och Linux i säng. Pappa är iväg så farmor är här och passar. Enda kommentaren är att ungarna är hur gulliga som helst förutom när dom trotsar emot.
Sedan blev det att kolla fångarna på fortet och Sex and the city (the movie) 2. Dock kollade jag inte hela satc eftersom Ebba ringde med camen mitt i. Alltid lika gullig va hon än gör. Borde PrtSc någon gång så jag kan visa!

Farmor hade varit ute med hennes hundar och satte sig i soffan små skrattande och sa: "Det är en groda hoppande på övervåningen! Den är iaf i badrummet nu så du vet." Jag hade ju lust att gå upp och kolla, men jag glömde av den. Gick upp och borsta tänderna och det man brukar göra innan man ska lägga sig. Då tänkte jag ju inte på den stackars grodan, men när jag gick så glömde jag troligen stänga dörren så att den kunde hoppa ut till kapprummet. När farmor skulle ut med hundarna innan nanna-time så ropa hon upp mig och stod där med två hundar som flåsade efter den lilla grodan. Grodan hoppa för sitt liv mot dörren. Upp. Ner. Upp. Ner. 
Jag fick styra ut den eftersom den (dumt nog) hoppade från dörren när jag öppna den.

När manse den lilla krabaten hoppa för sitt liv får ju en att tänka lite långa vägar. Hur skulle det egentligen va och vara den där grodan? Bara hoppa runt, råka komma in i ett människo-hus och värma sig. Sedan bli bortskrämd av mega hundar... Nu blir det iaf att lägga sig och sova. Oj, nu ringer Ebba igen! Jaja, skriver imorn igen.Lördagen, mycket vila efter första skolveckan!

Idag har det regnat och åskat hela förmiddagen, men fast än det så satt jag hela morgonen och fixa bloggen. Mitt i allt så blev HELA bloggen fucked up. Då hade jag råkat radera side-koden ( <div id= "side"> ) i kodmallen. Det tog ungefär en halvtimme att se att det var det som var problemet. Ni skulle sett hur glad jag blev när det blev fixat!
Under eftermiddan så klarna det upp och det var varmare ute än inne. Upp till 22 grader skulle jag gissa på. Ändå att det var varmt så höll jag mig inne.

Gud, vad fin den är. Lyssnade mycket på orginalet Hellogoodbye;Elliott Yamin – Here (In Your Arms) (Radio Edit)förr, men nu när jag kollade upp den på yt för att inte slösa på mitt spotify så hitta jag denna istället.
Och en sak ni kanske inte vet om mig. Förutom metal så lyssnar jag mycket på akustiska låtar.

Nu ska jag nog springa upp och hämta mitt godis pappa köpte.. (Bör sluta äta godis egentligen, suck)
Sedan slänga mig i soffan eller i datastolen för att fortsätta med bloggen. I vilket fall som helst kommer jag fixa bloggen senareHar all tid i världen.. Eller?

Ligger i soffan hos pappa och är helt slut efter en lång dag. Vi har inte gjort så mycket ansträngande idag. Fast jag tror min hjärna inte vant sig i vanorna att gå upp tidigt och koncentrera sig hela dan. Det har jag inte behövt så mycket under sommarlovet eftersom jag inte fick ett jobb.
Måste egentligen packa upp min wacom platta och fortsätta med bloggdesignen så att det någon gång blir klar, men istället ligger jag här och kollar Mr Beans Semester.

Lite störningar under bloggningen känner jag. Ebba ringde och nu ligger man istället i sängen och snackar i hands free medans iPhone'n ligger på laddning. Menmen, nu ska jag ut och kolla filmen igen. Sedan blir det fan att försöka iaf fixa en liiiten sak på bloggen! För något nytta måste man gjort iaf.

Måste också påminna mig själv att komma ihåg jobbansökan till ttela. Imorgon ska jag gå ut (om det är fint väder) och fota. För måste ha med en bild till ansökan. 3-4 bilder om temat cykelhjälmar plus 5-6 andra bilder jag tagit. Det ska ju vara anpassat till tidning. Bilderna jag har är mer natur, några makro, familjen och hundarna.
Så inom nästa vecka måste jag ut på stan och fota lite!
Senast onsdag ska det vara inne. Känner på mig att det finns folk innan mig, men chansa så kanske det blir mitt!
Har/Ska ni söka något jobb under erat skolutbildning?

( Försöker jobba upp till mitt aktiva bloggande genom att blogga iaf minst en gång/dag! )Så var det igång igen ja!

Bygger om bloggen för fullt om ni inte märkt det. Gör det för att senare kanske bli mer aktiv på alla sätt. Menar nu kanske jag gör ett inlägg per månad och då känns det onödigt att ha blogg.

Sedan så började skolan för min del i måndags (22 aug). Så är nu första ringare på LBS media. Jag ser verkligen fram emot tre år eftersom folken är suuper (,visst dom var väl läskiga första dagarna)! Känner redan nu att detta kommer bli som ett andra hem, en andra familj.

Vill också påpeka att stentuffa Alex (<- klicka för att komma till hennes blogg) också går på skolan, dock i musik, och därför ska hennes blogg kollas!
Nu blir det sängen och snacka telen med Ebba. Sedan sova för att orka morgon dagen!

Föresten:
Hur har eran skolstart varit? Bra/dålig, varför?