Red Riding Hood Dropdown Menu

Finsk Lapphund

Blyerts (Vet inte exakt vilken storlek det var. Tyvärr. )+ Stump


Denna bild tog två Bild lektioner och är en "avmålning" av bild, som jag lägger in längst ner. Den är inte en exakt målad bild av den utan hade den mer som insperation.
Min åsikt om resultatet är den blev väldigt levande och personlighetsfullt. Fast pälsen kunde vart lite mer fluffigare och jag kunde ha målat lite svartare päls. (tex med kol penna)

Beskrivning! <-- OJ OJ OJ, jag orka!

Grunden
Jag utgick (om ja kommer ihåg rätt) från nosen och börja med att utpeka vart allt skulle sitta. Efter jag hade gjort klart grunden och det såg bra ut, så kolla jag på den och vred på den. De såg ut som ett monster som ville äta upp mig, men jag körde ändå med den grunden, för den kändes rätt (ändå att den såg kantig och monsteraktig ut). Släng aldrig skisser, att förbättra felen kan vara en bra träning!

Nos
Sen gjorde jag nosen. Som jag ville skulle vara så lik som möjligt. Så zooma in bilden och kolla detaljerna. Dem syns dock inte på bilden. Men i alla fall! Jag fixa och låg en millimeter från pappret. För hade faktis problem att få till rätt storlek på den så att det var anpassat till resten (grunden). Men till slut så fick jag till det och jag tycker resultatet på nosen blev rätt ok!

Mun
Efter nosen jobba jag mig ner till munnen, och gjorde tänderna. Tänderna var faktis inte så svåra att göra. Bara man hade rätt storlek på (grund)munnen.

Ögon
Som ni ser så är ögonen målade som dom speglar den som tar kort. (För som jag sa förut, det är ju ett kort)
Jag måla först ögats form och strecken till spegelbilden i ögat. Sedan började jag direkt med att lägga till svartaste nyansen och gick ljusare i skalan. Fast det gråa har jag gjorde genom att sudda lite med en Stump. Sen när jag kolla så tyckte jag det såg rätt tomt ut och jag sudda ut en strimma så det såg ut som det blänkte. Gjorde det med på ögat till höger, men det syns inte lika väl.

Päls
Ja, inget svårt. Dra lång streck mot rätt håll och sedan sudda till lite med en Stump så det blir den där grå nyansen imellan hårstråna.

Orginal bilden